Отне ми доста време, за да разбера, че съм била

...
Отне ми доста време, за да разбера, че съм била
Коментари Харесай

Ревнив мъж превърна живота на Мануела Малеева в ад

" Отне ми много време, с цел да схвана, че съм била жертва на душевен тормоз от колегата си ", показа по Българска национална телевизия най-успешната българска тенисистка, цитира OFFnews.bg.

" Караше ме да се усещам потисната. Този тормоз е доста потаен, доста незабележим за обкръжението. Трудно е да си го признаем и разберем, с цел да можем да вземем някакви решения и ограничения ", описа тя.

По думите ѝ проблемите почнали на третата година от връзката, само че има мемоари по какъв начин три седмици, откакто тя започнала, имала някакви съмнения, тъй като мъжът имал друга връзка, но той декларирал, че тя няма право да постъпва по този начин, тъй като бил доста влюбен в нея.

" Абсолютно не можех да си показва в какво щях да се окажа въвлечена по-късно ", признава Мануела.

Тя споделя, че връзката е почнала в миг, когато е била доста ранима, тъкмо след раздялата с тогавашния ѝ брачен партньор, с който в този момент са в доста положителни връзки.

" Този човек беше публицист и аз направих изявление с него. Накрая ме разплака с въпрос по какъв начин е майка ми, по какъв начин е семейството. Някой ми обърна внимание ", връща лентата обратно най-голямата от трите сестри Малееви.

Когато връзката им стартира въпросният мъж живее с друга жена. Всеки месец ѝ дава обещание, че ще я напусне, че желае
да живее единствено с нея, и това продължава две години.

" Той все беше ядосан за нещо, цупеше се непрестанно, все нещо не беше наред и с децата, все нещо не бях
направила както би трябвало, все нещо не знаех. А той беше доста по-добрият във всеки аспект от живота, макар че
аз съм била трета в света. Караше ме да се усещам потисната и доста подвластна от него ", откровена е
Мануела.

Партньорът ѝ бил извънредно ревностен. Успял да я откъсне от всичките ѝ другари. Излизали рядко, само че и тогава все бил неудовлетворен.

Решението да приключи токсичната си връзка Мануела взема след три години и тогава си дава сметка, че е разрешила на индивида до себе си да я тормози.

" Едно от най-трудните неща беше да си простя, че съм разрешила някой да се държи по този начин с мен ", споделя Малеева.
Въпреки че не разкрива името на някогашния си сътрудник, Мануела дава да се разбере, че той не е българин. Когато
поставя завършек на връзката и се прибира в България, с цел да я умилостиви, той стартира да ѝ написа на български.

" Един ден ми изпрати есемес: " Моля те, грижи се за моя наследник. Сбогувам се с теб от мястото, където съм бил най-щастлив ". Аз изтръпнах, обадих се незабавно на фамилията му ", разкрива тенисистката.

Намерили го след денонощие в хотелска стая, нагълтал доста лекарства и в безсъзнание.

Оказва се, че той е подготвял погребението си и какво ще се слува по-късно. Опитът за самоубийство е бил при започване на декември, а около празниците Мануела и децата стартират да получат пратки с дарове за Коледа, които той е поръчал авансово.

Тенисистката споделя, че окончателният завършек на връзката бил комплициран след шест години. 

Искам да дам кураж на дамите,които ме слушат. Това е най-голямата победа в моя живот. Чувствах се в такава невъзможност... била съм на корта, побеждавала съм, само че по тази причина не бях готова. Ужасно трудно е да скъсаш с подобен манипулатор, нарцистичен вид. Горда съм със себе си, макар възприятието на вин, че въвлякох в това децата си, съм щастлива, че извърях този път, приключва описа си шампионката.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР