Отменете изложбата, ако у Вас има останала някаква човечност!Провеждането на

...
Отменете изложбата, ако у Вас има останала някаква човечност!Провеждането на
Коментари Харесай

ВМРО: Отказваме се от протеста срещу гаврата с картините на Майстора, за да бъдем полезни на бежанците от Украйна

Отменете изложбата, в случай че у Вас има останала някаква човещина!Провеждането на сходно извращение като това събитие, когато през една граница умират наши братя православни християни, е меко казано безочливо. Престъпно е!
Позицията на Вътрешна македонска революционна организация идва в отговор на упованията за гръмък митинг по време на изложбата с опорочени картини на Владимир Димитров – Майстора, на които вместо красиви българки са сложени транссексуални мъже. Ние бяхме първите, които се противопоставихме на тази подигравка, осъществена с държавни пари, и оповестихме още преди месец, че ще създадем митинг по време на откриването. Днес обаче времената са други.

Във време на война, на потоци от бежанци – източноправославни християни, огромна част от които са етнически българи, считаме това за несвоевременно. Във времена на милиони разрушени човешки ориси, на милиони нещастия изрично заявяваме, че мястото на всеки един от нас не е пред галерията, която прокламира грозното лице на изкуството. Нашето място е там, където можем да помогнем за събиране и разпределение на помощи за потърпевшите, за съгласуване, обезпечаване на жилища, настаняване и намиране на работа на събратята ни от Украйна.

Отменихме митинга, тъй като явно уредниците са глухи за всичко, подвластни са на ексхибиционистични нагони и целят само абсурда. А ние само губим скъп човешки запас, който е потребен в филантропичната рецесия. Очевидно е, че това са изцяло лишени от емпатия същества, които зачитат единствено и само персоналните си права и свободи и с грозните си демонстрации демонстрират цялостна липса на човечност и взаимност със страдащите хора.

За нас тези пари, подарени от страната за гаврата с изкуството на Майстора, би трябвало да бъдат върнати и да отидат при потърпевшите от войната. Кресливите лицемерни бранители на ЛГБТИ+ пропагандата нямат потребност от тях.

Ето за какво се обръщаме към уредниците:

Неуважаеми уредници, осквернихте националното благосъстояние на международно приет български художник. Усвоихте едни пари, с цел да парадирате за следващ път шумно с извратеността си. Вместо да продължавате да се гаврите с човешките полезности, отидете в бежанските центрове, отидете в дарителските пунктове, отидете на границата с Румъния, с цел да окажете някаква помощ. Бъдете потребни най-малко един път. Поне с нещо!

Отменете изложбата, в случай че у Вас има останала някаква човещина!

Ние от Вътрешна македонска революционна организация още веднъж подчертаваме, че оставаме твърдо на позиция против откриването на сходна пародийна галерия в центъра на София, изрично не се отхвърляме да пазиме българския дух, просвета, национални полезности, вяра и морал. Но през днешния ден ние ще бъдем там, където от нас имат потребност майки, деца, баби и дядовци – вярващи източноправославни християни, избягали от ужаса на войната единствено с облеклата на гърба си.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР