Отложеният мач oт 11-ия кръг на Югозападната Трета лига между

...
Отложеният мач oт 11-ия кръг на Югозападната Трета лига между
Коментари Харесай

Вихрен доближи Миньор на Югозапад

Отложеният мач oт 11-ия кръг на Югозападната Трета лига сред тимовете на Вихрен Сандански и Балкан Ботевград се игра на градския стадион в Сандански, като домакините се поздравиха с победа с 1:0. Като цяло срещата мина с доста голови положения пред двете порти.

В 8-ата минута Бояджиев от гостите изскочи самичък против вратаря на домакините Ферди Мюмюнов, стреля у него, кълбото бе избито и в добавката Кристиян Ковачев не съумя на празна врата.

В 17-ата минута Александър Якимов уцели греда зад вратаря Дончев. До края на полувремето пропуски за гостите направиха Кристиян Ковачев и Ивайло Цветанов.

След почивката наставникът на Вихрен Здравко Лазаров извърши двойна промяна за да промени нещата на терена. В 52-ра минута Якимов бе повален от вратаря Дончев в наказателното поле и основният арбитър Християна Гутева отсъди дузпа, която Методи Костов трансформира в гол за 1:0.

До края на срещата Ивайло Цветанов от гостите на два пъти не съумя от близо да огорчи стража на Вихрен. Веднъж и Методи Костов с глава от близко не съумя да прати топката в мрежата на Дончев.

След този триумф Вихрен се приближи единствено на 3 точки от водача Миньор Перник, само че е с мач повече. Балкан е на 14-ото място с 9 т.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР