Отлично разбирам, че Тристранната комисия и Римският клуб са трупове,

...
Отлично разбирам, че Тристранната комисия и Римският клуб са трупове,
Коментари Харесай

Проф. Андрей Фурсов: Три години, в които бе погребан старият свят. Какво следва нататък?

Отлично разбирам, че Тристранната комисия и Римският клуб са трупове, които са забравени да бъдат заровени и са реанимирани. Но на последното ноемврийско съвещание на Тристранната комисия в Токио беше казано, че стартира нова глобализация. Ако остарялата трябваше да бъде добра за всички, то новото е игра с нулева сума. Някои ще завоюват, други ще изгубят. И новата глобализация в действителност е нов посткапиталистически свят.

Веднъж Розанов сподели за февруарските дни на 17-та година: " Русия изчезна за два дни, най-вече - за три. " Същото се случи и през август 1991 година Също след три дни. Така че, в случай че приказваме за света като цяло, тогава остарелият свят избледня за три години - 20-та, 21-ва и 22-ра. Тези три години теглиха линия под няколко интервала по едно и също време. Най-краткият от тези интервали е ерата на прелома сред 1991 година и сегашното.

Трябва да кажа, че ерата на Водоразделите е доста забавно нещо. Водоразделите по предписание не принадлежат нито на предишния век, нито на този.

Например, преломната ера от 1789-1818 година Хората от тази ера не са хората от 19 век или хората от 18 век, те са специфични хора. Ето да вземем за пример, Пушкин е човек на прелома. А Лермонтов и Тютчев към този момент са хора от друга ера.

Същото е и в края на 19 и началото на 20 век, сред 1893 и 1918 година Да кажем, че Троцки и Ленин са хората на водораздела, а Сталин към този момент е човек на ХХ век. И Хитлер, и Рузвелт също са хора на 20 век. Така че тригодишното 2020-2022 година начерта линия под водораздела. И доста повече изпод.

И в този момент сме изправени пред много парадоксална обстановка. От една страна съм надълбоко уверен, че към този момент сме навлезли в бъдещето и тук ще има доста събития. Но това ще бъде един тип тичане на място.

Новата картина, новото цяло ще бъде изпълнено с дребни елементи и външно това ще сътвори усещане за безусловно фантастични промени. Въпреки че, както ми се коства, главната смяна към този момент е настъпила. Имаше заравяне на капиталистическата система. Трябва да се разбере и да се види какво идва след нея.

На първо място, не би трябвало да позволяваме основаването на системата, която господарите на Шваб, Харари и други Светът, в който човек престава да бъде човек. Освен това по този начин наречената „ четвърта индустриална гражданска война “, която не е нито индустриална гражданска война, нито гражданска война, има за цел биологично да увековечи общественото неравноправие. Трябва да разберем това доста добре.

Тя се разграничава се от първите три по това, че „ първите три революции са това, което правиш на света, а четвъртата е това, което светът прави на теб “. И казусът с смяната на идентичността би трябвало биологично вечно, в границите на епигенетичната еволюция, да поправя общественото неравноправие.

Тоест, с цел да свалите асимптотите на 80% от популацията в този свят до ниско равнище на ползване, да ги закарате в „ мета-вселената “, да им дадете самун и зрелища, да ги напъхате в очила за добавена действителност и, в случай че належащо, да ги употребявате като евтини роботи.

Не мисля, че ще се получи. Но даже и да се получи, такава обществена система може да продължи не повече от 3-4 генерации. Социолозите имат подобен термин " правилото на Буденбрукс ". Ако си спомняте, съгласно Томас Ман, Буденбруковете са четири генерации.

Първото потомство основава благосъстояние, второто го употребява, третото влага в просвета и изкуство, а четвъртото харчи всичко и прахосва всичко. Никой не е отменил втория закон на термодинамиката, в затворени системи ентропията се усилва - разпад.

Шваб и " швабоидите " се пробват да основат безусловно затворена система. Тоест те желаят да нарушат освен законите на биологията, само че и законите на физиката и термодинамиката. Друг е, че няма да съумеят.

Има редица проблеми, които ултраглобалистите не са планували. Често се случва в историята да не можеш да предвидиш всичко. Например, през 451 година, когато е борбата на Каталунските полета, Аеций не довърши хуните, тъй като вярваше, че ще му трябват, с цел да окаже напън върху императора в Рим.

Той обаче не планува едно нещо. Когато се връща в Рим, е намушкан до гибел по заповед на императора. Но това е и хубавото на историята – възнамерява се едно, излиза напълно друго. „ Коварството на историята “, както го назовава Хегел.

Всъщност " швабите " и " швабоидите " са - в случай че наречете нещата с същинските им имена - техен личен опит да продължат съществуването си. Но повече от 60-70 години няма да проработи.

И във всеки случай това е покруса за човечеството, което по-късно ще отнеме доста време, с цел да излезе от епохата на " полукаменния век ". Затова би трябвало да работим в този момент, с цел да нарушим този развой. И тук всеки може да направи доста.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР