Отлична възможност за любителите на музиката - VIVACOM и TIDAL

...
Отлична възможност за любителите на музиката - VIVACOM и TIDAL
Коментари Харесай

Покани за концерта на Джонас Брадърс в Париж подаряват VIVACOM и TIDAL

Отлична опция за феновете на музиката - VIVACOM и TIDAL провеждат лотария за две двойни предложения за концерта на американската поп група Джонас Брадърс на 22.02.2020 в Париж, част от европейското турне „ Happiness begins “.

Освен поканите, уредниците поемат и цената на самолетните билети, прехвърлянията и нощувките.

Играта ще се организира в интервала 16.01.2020 – 05.02.2020г. В нея могат да вземат участие всички клиенти на VIVACOM с включен абонамент към музикална платформа TIDAL към тарифни проекти SMART L/L+/XL/XL+/U и i-Traffic XL+/XXL+.

Желаещите да вземат участие в томболата би трябвало да основат плейлист в профила си в TIDAL, в който да бъдат включени най-малко три песни от репертоара на Джонас Брадърс. След това би трябвало да последват рекламен банер в платформата, водещ до страница за заявяване на регистрация
(https://try.tidal.com/jonasbrothersxvivacom). Там е належащо да попълнят формата за присъединяване, където да споделят към този момент основания плейлист и да вкарат своите данни за присъединяване.

Двамата печеливши ще бъдат оповестени в профилите в обществените мрежи на VIVACOM и на формалната страница на TIDAL на 10.02.2020.
Пълните правила на томболата може да видите тук.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР