Отлагат за утре заседанието на Министерския съвет, съобщиха от пресслужбата

...
Отлагат за утре заседанието на Министерския съвет, съобщиха от пресслужбата
Коментари Харесай

Отложиха заседанието на Министерския съвет заради инцидента с изтребителя

Отлагат за на следващия ден съвещанието на Министерския съвет, оповестиха от пресслужбата на държавното управление. Служебният министър председател Стефан Янев, министърът на защитата Георги Панайотов и началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов пътуват към Шабла, където се организираше учението, при което падна изтребител на Военновъздушни сили МиГ-29. 

Операцията по търсене и избавяне на водача на изтребителя продължава и сега. Към 10 ч. е открита избавителна жилетка на водача. В интервенцията вземат участие сили и средства от състава на Военноморските сили, Съвместното командване на специфичните интервенции, Гранична полиция и Военновъздушните сили. Провеждането на тактическото обучение с бойни стрелби „ Шабла 21 “ е прекъснато. 

В дневния ред на съвещанието на служебното държавно управление е назначение ръководител на Националната комисия за битка с трафика на хора към Министерския съвет. Комисията по устав се управлява от вицепремиер.

Промени ще се създадат в Пътната карта за присъединение на страната ни към Организацията за икономическо съдействие и развиване. 

Три организации на хора с увреждания ще бъдат приети за национално представителни. 

С държавно решение ще се дефинира оптималният размер на новите държавни гаранции по Закона за кредитиране на студенти и докторанти за идната образователна година. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР