Отлагат отварянето на досие за НЛО. Какво се опитват да

...
Отлагат отварянето на досие за НЛО. Какво се опитват да
Коментари Харесай

Отлагат отварянето на досие за НЛО. Какво се опитват да скрият властите?

Отлагат отварянето на досие за НЛО. Какво се пробват да скрият управляващите?Министерството на защитата на Обединеното кралство блокира плануваното разсекретяване на досие с детайлности за прочут случай на НЛО (HiddenTruth.site).

 Откъде пристигна и къде отиде диамантеният НЛО?
Откъде пристигна и къде отиде диамантеният НЛО?През август 1990 година, двама туристи, които се разхождали в шотландския планински регион покрай Келвайн, Питлокри (Calvine, Pitlochry), станали очевидци на „ чудноват диамантен обект “, щръкнал над близкия пейзаж.Те съумели да снимат изображения на НЛО, преди той да се форсира със забележителна скорост и да изчезне.Желаейки да опишат за това, което са видели, двойката се свързва с вестник Scottish Daily Record и споделя както своята история, по този начин и фотосите, които са създали.Тогава, публицистите споделили изображенията с Министерството на защитата на Англия.
Оказва се, че туристите не са били единствените, които са видели обекта. Пилотът на реактивен аероплан RAF Harrier също бил очевидец на явлението, още веднъж покрай Келвайн, откакто се опитал да проверява.Изследователят на НЛО – Ник Поуп (Nick Pope), споделя: “Служителите на разузнаването изпратиха тези изображения на Съвместният център за разузнаване и разузнаване на въздушното пространство (JARIC – Joint Air Reconnaissance and Intelligence Center).Сега това е Военният експертен център на Обединеното кралство (UK’s military center of expertise). Там се изпращат доказателствата, когато става въпрос за разбор на изображения. Тези чиновници от разузнаването стигат до заключението, че тези фотоси са действителни.Това е стабилен аргумент, само че никой няма и най-малка визия какво е това. ”Четете още: Случаят на Кели Кахил и срещата с НЛО (видео)30 години по-късно, досието на Министерството на защитата, в това число фотосите, е планувано за декласификация и обществено обявяване, както е особено за такива документи.Сега обаче, по незнайни аргументи, разсекретяването е отсрочено с още 50 години …Пред медията The Sun, един „ ловджия на НЛО “ оповестява:„ Съгласно 30-годишното предписание, досието би трябвало да бъде пуснато на 1 януари 2021 година, само че, в случай че Министерството реши, то може да бъде пуснато до 1 януари 2072 година Това е 82-годишно затваряне …Докато светът види досието, двамата очевидци ще бъдат мъртви. Това е полуда.Какво се пробват да скрият управляващите? “
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР