Откровението направи при Гала Естрадната фурия Нели Рангелова е на

...
Откровението направи при Гала Естрадната фурия Нели Рангелова е на
Коментари Харесай

Тази българска звезда е на 65 години, хвали се, че прави много любов

Откровението направи при Гала

Естрадната хала Нели Рангелова е на 65 години и не крие, че положителния й външен тип се дължи на доста секс. " Боже мой, фантастично изглеждаш! ", дежурно към гостите си се обърна Гала, като този път на среща й беше певицата Нели Рангелова. Гостенката й от своя страна означи, че в този момент е много обрана във визията си, за разлика от другите пъти, когато е била в студиото й, много по-шармантна.

" Ще останеш права, до момента в който не ми кажеш какво правиш, с цел да изглеждаш толкоз прелестно ", заповяда Гала, а Рангелова палаво отвърна: " Питай Жоро, какво прави! ", а Гала не скри учудването си броейки годините брак, които има зад тила си певицата със брачна половинка си Георги Бочуков. " Браво, Жоро! Браво, Жоро! ", похвали го водещата на " На кафе ", а Нели се изчерви и радостно съобщи: " Почнахме на ново! " След намеците за секс, естрадната хала влезе в тематиката за намаляване. " Първо не се тъпча. Второ като имам по-голямо напрежение, дори не помня да се храня. Това лято видях, че килограмите ми започнаха да понижават. Даже започнах принудително да хапвам шоколади ", изясни Рангелова. " В последните 5-6 години си държа килограмите. Иначе не отивам на фитнес, щракат ми коленете. Като се наведа някой път, мъчно се изправям, има ги и тези моменти. Мисля, че на тези сладки години, фитнеса не е най-подходящото нещо ", описа още 65-годишната дама. Нели заяви, че й следва огромно събитие, а точно огромния й концерт " На Бис с Нели Рангелова ".

" Най-накрая ще си осъществя фантазията, която съм имала - да вляза в Софийска опера. Мисля, че единствено огромната Лили Иванова е правила концерт там. Лека суетичка, само че мисля, че алената конюнктура ще ми отива. Искам този път концерта да бъде друг, не да е съвременен в оня смисъл, който се вършат събитията в НДК ", призна гласовитата изпълнителка. В концерта й ще се включат Марта Петкова и Георги Христов, с който даже имат нов дует. " Онзи ден го реализирахме. 30 години не сме записвали дружно. Песента се споделя " Когато се огледам в очите си ", доста е красиво ", добави звездата.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР