Откривайки ново средно училище, управлявано от Реформаторската църква в Будапеща,

...
Откривайки ново средно училище, управлявано от Реформаторската църква в Будапеща,
Коментари Харесай

Орбан: Нашата задача е да отгледаме децата си като Хомо Христианус

Откривайки ново приблизително учебно заведение, ръководено от Реформаторската черква в Будапеща, министър председателят сподели, че учебните заведения са от главно значение за полезностите, към които децата би трябвало да провеждат живота си, по какъв начин да са свързани със фамилията си, с възприятието си за принадлежност към Унгария и с пола си, цитира думите му унгарското англоезично издание Hungary Today, съобщи организация Фокус.
„ Не можем да избегнем въпроса какви полезности би трябвало да управляват нашите деца и техния метод към фамилията, националността им, даже личния им пол “, сподели Орбан на събитието, извършено в Реформаторското главно учебно заведение и гимназия в 22-ри регион на унгарската столица.
 Бойко Борисов: Трябва да се работи за сюжет на Brexit без договорка Бойко Борисов: Трябва да се работи за сюжет на Brexit без договорка
" Европейският съюз би трябвало да резервира своето единение при договарянията за бъдещите си връзки с Обединеното кралство. В интерес и на две...
Позовавайки се на известния духовник на Реформаторската черква Ендре Гьокеси, Орбан сподели, че християнската независимост ни е „ дадена да... отглеждаме деца като Хомо Христианус “, отдадени на тяхната религия, семейство, нация и своите ближни.
По време на празнична литургия министър председателят съобщи, че държавното финансиране на ръководените от църквите учебни заведения носи дивиденти във връзка с „ образованието и културата на всички унгарци, както и грижите за фамилиите, уязвимите, възрастните, бедните и болните “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР