Откривате ли нещо общо между двойките Барак и Мишел Обама,

...
Откривате ли нещо общо между двойките Барак и Мишел Обама,
Коментари Харесай

Алфа двойка ли сте в любовта? Тези 10 знака го доказват

Откривате ли нещо общо сред двойките Барак и Мишел Обама, принц Уилям и Кейт Мидълтън, Дженифър Лопес и Бен Афлек, Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, Пенелопе Крус и Хавиер Бардем, Хоакин Финикс и Руни Мара?

Всички те са представители на така наречен алфи - и поотделно, и във връзката си. 

Ако и ти се чудиш дали с мъжа до теб излъчвате същото, през днешния ден ще се опитаме да ти помогнем с отговора.

Накратко, алфа двойките са сътрудници, които се възхищават на достолепията на другия и по едно и също време това поддържат характерността си.

А долу обстойно и нашироко Edna ни оказа помощ да поясним дефиницията:
Ти и той сте мажоретки, а не треньори
Те желаят да имат до себе си алфа персона (като тях самите), а не просто капацитет. Мразят, когато някой се пробва да наложи своята позиция и да им каже какво да вършат, по тази причина и те самите в никакъв случай няма да си го разрешат. Точно затова те постоянно са подготвени да изразят своята обич и поддръжка, само че в никакъв случай няма да водят непознати борби.
Взаимно се мотивирате и вдъхновявате
Алфа двойката съчетава детайли по едно и също време на подкрепа и на съревнование. Двете неща не си опонират, в противен случай, тези взаимоотношения са над клишето  " Обичам те подобен, какъвто си "  и го замества с " Вярвам в теб, желая да постигнеш задачите си, тъй като знам, че това ще те направи щастлив/а ". 


Няма мое, а наше
В тази връзка просто няма място за виновност, позор и злоба. Всичко е в името на груповото благополучие. Успехите на другия се посрещат с чиста наслада и горделивост, а не разклащат самооценката на другия и не го карат да подлага на подозрение самостоятелните си достойнства.
Всеки поотделно може да се грижи за себе си
За любовта са нужни двама, само че това не значи, че в името на любовта би трябвало да пренебрегнеш нещата, които те карат да се чувстваш добре. Алфа двойките не разчитат един на различен, с цел да се забавляват и да осмислят деня си, те са самостоятелни персони със мощен темперамент, които могат да бъдат и изцяло самодостатъчни, стига да пожелаят. 

Пример: по време на празненство една алфа двойка идва дружно, по-късно всеки се насочва към забавните за него събеседници и интензивности, като по едно и също време с това внимателно показва, че е привързан, в случай че се наложи. В края на вечерта с еднообразно неспокойствие чакат пъхването под завивките.


Не приемате връзката си за даденост
Алфа двойката знае по какъв начин да поддържа пламъка в връзките и не не помни дребните, само че специфични жестове в всекидневието, с които да накарат колегата си да се усеща обичан и оценен.
Любовта е по-важна от парите и кариерата
Алфа двойките в множеството случаи са сполучливи и финансово обезпечени просто тъй като сътрудниците взаимно се предизвикват да дават най-хубавото от себе си, само че това никога не ги прави материалисти. Напротив, те осъзнават, че парите надалеч не са най-важното нещо в живота и постоянно слагат фамилията преди всичко. 
Уважение, почитание, почитание
Алфа сътрудниците се почитат, и то освен на думи или единствено в наличието един на различен. Те умеят да пазят поверителност и не позволяват трети лица в техния дребен свят, без значение от провокациите. Ако някой от тях има терзания, другият ще научи за това непосредствено и ясно от самия него, а не от околните му или от двусмислени подмятания.
Не се страхувате да поставяте етикет на взаимоотношенията си
Алфа личностите нямат ненужно време и сила, с цел да играят игрички и да чакат хората да решат дали желаят да са с тях. Въпросът  " Какви сме? " и алтернативата " Не съм сигурен какво желая от тази връзка " за тях просто не съществуват. Те са уверени в своите усеща и не се опасяват да ги демонстрират. 
Мисълта за раздяла не ви тормози
В една алфа връзка възприятията са мощни и взаимни, само че всеки от сътрудниците ясно осъзнава, че може да съществува и без другия. Доверието и искреността са преди всичко и тематиката за възможен завършек на връзката не е табу.

И тъкмо затова...
Вие сте изцяло сигурни един в различен
Никой не може да застане сред две алфи, които се обичат. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР