Откритото първенство на САЩ все повече наближава, а през днешния

...
Откритото първенство на САЩ все повече наближава, а през днешния
Коментари Харесай

Поставените на US Open: Григор сред първите 20, няма да срещне играч от топ 8 до 1/8-финалите

Откритото състезание на Съединени американски щати от ден на ден наближава, а през днешния ден бе разгласен и предварителният лист с поставените тенисисти. Той бе направен въз основа на това по какъв начин ще наподобява международната класация при нейното възобновяване в понеделник.

Поради тази причина най-хубавият ни тенисист Григор Димитров ще бъде подложен под №19 в схемата на шампионата, което значи, че сигурно няма да срещне състезател от топ 8 до трети кръг в това число. В първите си два мача нашият съотечественик ще се изправи против непоставени състезатели, след което в третия стадий ще го чака конфликт с тенисист, намиращ се сред №9 и №16 в класацията на АТР.

Това значи, че измежду вероятните съперници за българина в трети кръг са Тейлър Фриц, Франсис Тиафо, Карен Хачанов, Александър Зверев, Алекс де Минор, Томи Пол, Феликс Оже-Алиасим и Камерън Нори.

Карлос Алкарас пък ще предвожда схемата на трета поредна конкуренция от Големия шлем, а в долната половина водач ще бъде Новак Джокович. Съответно под №3 и №4 в шампионата ще бъдат ранкирани Даниил Медведев и Холгер Руне.

При дамите Ига Швьонтек ще оглавява схемата, а останалите три най-високопоставени състезателки ще бъдат Арина Сабаленка, Джесика Пегула и Елена Рибакина.

Поставените на US Open при мъжете:

US Open 2023, Men`s Singles seeds:

(First out: Djere)
— José Morgado (@josemorgado)
Поставените на US Open при дамите:

US Open 2023, Women`s Singles seeds:

(First out: Sherif)
— José Morgado (@josemorgado)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР