Откритото първенство на Австралия, което стартира на 15 януари, ще

...
Откритото първенство на Австралия, което стартира на 15 януари, ще
Коментари Харесай

Без Мъри и Нишикори на Откритото първенство на Австралия

Откритото състезание на Австралия, което започва на 15 януари, ще загуби от блясъка си, откакто две дълго чакани завръщания няма да се състоят.

Петкратният финалист на първия за годината шампионат от Големия шлем - Анди Мъри, разгласи, че ще пропусне тазгодишното издание на конкуренцията. Причината е травма в бедрото, която му попречи да излезе и на кортовете в Бризбейн. Мъри се оплаква от болки още от предишния сезон, като те са повода да се срине до 16-о място в ранглистата.

" За страдание, няма да играя в Мелбърн тази година. Още не съм подготвен да се състезавам. Скоро си отпътувам за дома, с цел да направя оценка на всички благоприятни условия. Късмет на останалите, ще ми липсвате! " - сподели някогашният номер 1 в света на специфична конференция.

Освен него в конкуренцията няма да се включи и Кей Нишикори. Новината пристигна персонално от неговият управител, който показа, че японецът към момента не е възобновен от травмата, която претърпя през предишния сезон. Фрактурата в китката беше причина за най-слабата година на Нишикори от шест години насам, без купа от огромния шлем и срив до 22ро място в международната класация.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР