Откритията на гигантски скелети, за които информацията остава скрита …През

...
Откритията на гигантски скелети, за които информацията остава скрита …През
Коментари Харесай

Открити гигантски скелети, за които информацията остава скрита

Откритията на великански скелети, за които информацията остава скрита …През последните десетилетия, в американските вестници се разгласяват невероятни публикации за необикновени находки.Това са публикации от различни вестници и от разнообразни щати. Те описват за открития на необичайни човешки скелети с невиждан растеж.Нещо повече, най-често това е единствената информация, която е попадала във вестниците за тези находки, а след това за тях в никакъв случай не се оповестява повече.Всичко това би могло да се одобри за смешка, обаче, тези публикации не са оповестени на 1 април и не са сатирични публикации. Те се срещат в съществени вестници и не са колонката с хумор, а в раздели, в които са оповестени всички други публикации, свързани с науката.Въпреки обстоятелството, че официалната просвета афишира всички сходни публикации за неистини или имитации, не всичко наподобява толкоз недвусмислено.


 i1 1 - Открити великански скелети, за които информацията остава скрита
Скелети от могили в Айова, САЩПрез 1897 година, вестник оповестява за необикновени находки в индианските могили на щата Айова (Iowa). Там археолозите били изкопали скелет, висок 229 сантиметра.В същото време, костите не могли да бъдат непокътнати от учените. Те едвам били извадени от могилата, когато костите на скелета почнали безусловно да се разрушават до прахуляк пред очите им.В друга могила на Айова, археолози се натъкват на огромна камера, в която имало цели 11 скелета. Те били подредени по необикновен метод в кръг, в центъра на който лежала огромна раковина.Археолозите са стигнали до извода, че в раковината е имало течност, която хората са изпили и са починали. Масово самоубийство ли е било?Всички тези скелети също били извънредно огромни, над 2 метра. Когато археолозите почнали да изследват мястото, те се натъкнали на извънредно вещество, сходно на меден прахуляк.Разнесла се толкова ужасна миризма в камерата, че археолозите трябвало незабавно да излязат оттова и да изчакат известно време, до момента в който прахът се разнесе.Гигантът от ОзаркПрез 1933 година, държавният вестник на щата Мисури (Missouri) оповестява за находка в малко курортно градче в окръг Озарк (Ozark).Местно момче, на име Били Хартман, се качило до пещерата, покрай река Мерамек, в търсене на древни индиански копия и стрели, за които се говорело, че са намирани там.Момчето намерило повече, в сравнение с е очаквало.

 i2 1 - Открити великански скелети, за които информацията остава скрита
То разкрило депресия в пещерата, където лежали човешки кости. Били съобщило за тях на възрастните, и когато събрали цялостния скелет от костите, се оказало, че тялото е било с дължина 244 см.Скелетът от ОхайоНа 21 януари 1899 г., вестникът “Miamisburg Daily Telegraph ” излиза с огромно заглавие на първа страница, което гласи „ Открито е гигантско тяло “.В публикацията се написа за „ най-големия “ човешки скелет в света, открит в региона на индианските могили, покрай Миамисбург (Miamisburg).По това време, в тези могили археологически разкопки са се провеждали от дълго време, Открити са били много артефакти. Скелет, с височина съвсем 250 см, ясно се откроявал на фона на другите.

 i3 - Открити великански скелети, за които информацията остава скрита
Но, най-много, археолозите били озадачени не от растежа на скелета, а от обстоятелството, че костите били вкаменели. Тоест, този скелет лежал там най-малко от праисторически времена, което изглеждало невероятно. По това време в Америка към момента е нямало хора.Друга мистерия била, че макар, че структурата на скелета била много съвремена, черепът му изглеждал доста по-примитивен. Какво се е случило след това с тази находка, не е известно …Четете още: Защо археолозите не желаят да проучат Градът на колосите в Еквадор?Гигантът от Сан ДиегоНа 7 октомври 1895 година, вестник The World оповестява за находка, покрай Сан Диего (San Diego),  щата Калифорния. Открита е гигантска индианска мумия, с височина 274 см. Мумията притиска останките на дете до гърдите си.Има изненадващо много фотоси на тази мумия. Това са най-ясните изображения от всички гигантски скелети, упоменати в тази публикация. Вестникът твърди, че достоверността на находката е удостоверена от учени.В идващите години, в други вестници се появяват бележки, че тази мумия е подправена. В същото време, не се показват детайлности за какво е подправена. Както и по какви признаци е идентифицирана като фалшификат и кой го е определил. „ Фалшиво “ и това е всичко. Къде е липсващ този „ фалшификат “, също не е известно …Гигантските скелети от УисконсинНа 4 май 1912 година, The New York Times оповестява за откриването на 18 великански човешки скелета в югозападната част на щата Уисконсин (Wisconsin).Останките, в близост до езерото Делаван, са открити от братята Питърсън. На височина те наистина били великански – от 231 см до 305 см.Освен това, черепите им били издължени и които като цяло, доста по-големи от естествените човешки черепи.

 i5 - Открити великански скелети, за които информацията остава скрита
В същото време, много от тези черепи имали двоен набор от зъби (!), а предните зъби не били резци, а огромни зъби, сходни на кътници.Както може би се досещате, The New York Times в никакъв случай повече не оповестява за тези скелети.Още един череп с двоен ред зъбиПрез 1833 година, калифорнийските вестници в резюме оповестяват за откриването на човешки скелет, с височина 366 см. Твърди се, че инцидентно е изкопан от бойци, които копаели фундамент за създаване на хранилище за муниции, покрай ранчо Ломрок.Черепът на скелета имал двоен ред зъби и бил заобиколен от разнообразни артефакти, „ което показва високия му статус “. Неясни каменни плочки със странни знаци и шарки, също лежали до костите.Няма друга документация за тази находка и пресата повече не се оповестява за нея …Петметровият колос от ПенсилванияПрез 1870 година, Oil City Times разгласява сензационна публикация за откриването на голям човешки скелет в Уест Хикори, Пенсилвания (West Hickory, Pennsylvania), който доближава. дължина от 549 см.До него били открити голям ръждясал стоманен шлем и великански меч, дълъг 2,8 метра.Скелетът бил в невероятно положително положение и изцяло бял. Всички зъби в челюстите му били на мястото си. Те също, като по-горните разказани колоси, били в два реда. Скелетът е открит на дълбочина 3,7 метра.Какво се е случило по-късно с находката, остава незнайно …Като четец на HiddenTruth, ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с хора, които са мислещи по целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР