Откритието на X Factor Йоана Димитрова се оказа момиче с

...
Откритието на X Factor Йоана Димитрова се оказа момиче с
Коментари Харесай

Йоана от X Factor по-голяма пачка от Гери-Никол! Вижте каква кола кара певицата от Монтана

Откритието на X Factor Йоана Димитрова се оказа момиче с много огромни финансови опция, написа „ Галерия “. 20-годишната хубавица от Монтана може умерено да се мери по джобни със своята колежка Гери-Никол , която междувпрочем също изгря в музикалния формат.

За 20-ия си рожден ден Йони , както я назовават другари, е получила подарък от татко си – Bently, с което постоянно се снима в персоналния си профил. Родителите й въртят фамилен бизнес с авточасти и живеят в голям дворец в Монтана, обзаведен извънредно първокласно и с усет, настояват осведомени.

Самата Йоана живее в София от 1 година, където учи и в това време ръководи личния онлайн бутик за облекла. На абитуриентския си бал Йони е сменила две рокли, всяка от които коствала 5-цифрена сума на родителите й.

Нейни съграждани от Монтана настояват, че фамилията й е освен едно от най-богатите в региона, само че и в страната. Те са безапелационни, че даже и да не завоюва формата и паричната премия, родителите й ще й оказват помощ финансово да се осъществя на музикалната сцена.

Засега обаче Йоана има всички шансове за победа. Красавицата завоюва аудитория и жури още на кастингите, където впечатли освен с гласови данни, само че и със театрално държание. А на огромните концерти закова с осъществяването на саундтрака на хитовия сериал „ Game of thrones “ („ Игра на тронове “). Предрешена като дотракската халееси Денерис Таргериен, Йоана влезе ослепително в облика на Майката на драконите. Фенове на шоуто са уверени, че това е бил билетът й за край.

Йоана си няма другар, въпреки че в коридорите на X Factor под сурдинка я свързват с Иво Добрев от дуета Пламен и Иво, които също са изобретение на формата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР