Откритието е историческо! След дългогодишно проучване, изследователят от университета Уисконсин-Мадисън“

...
Откритието е историческо! След дългогодишно проучване, изследователят от университета Уисконсин-Мадисън“
Коментари Харесай

Само В Bradva.bg: Паднахме На Колене, Учените Го Откриха В Небесата! Вижте Първи Абсолютното Доказателство За Господ! Ето Снимки!

Откритието е историческо! След дългогодишно изследване, откривателят от университета „ Уисконсин-Мадисън “ Мигел Антонио Фиол е потвърдил, че в деня на разпятието на Исус Христос планетите в слънчевата система са формирали кръст и обликът на разпнатия избавител!

Учените са съвсем единомислещи, че действителната дата на изтезанието на историческия Исус на кръста е 3 Април, 33 година от новата епоха.

Точно в този ден планетите в слънчевата система Уран, Сатурн, Юпитер, Земята и Венера са формирали разпънат човек!

Ето планетарната настройка преди 2000 г:



Забележете, главата е Сатурн, а пръстенът на колоса символизира венеца от тръни, който е бил комплициран на главата на Исус.

Двойките планети Уран и Юпитер, както и Земята и Венера се въртят като огледален облик, тъкмо както биха се извивали ръцете и краката на човек.

Подобно събитие не се е случвало оттогава и е статистически невероятно!

Според изданието Крисчън Нюзуайър, сходно „ невероятно “ галактическо събитие навръх тази съдбовна за човечетвото дата не може да бъде инцидентно, и е доказателство за чудото, което е се е случило!/BRADVA.BG
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР