Откритата метростанция в Красно село е фактор, който съдейства за

...
Откритата метростанция в Красно село е фактор, който съдейства за
Коментари Харесай

Метрото вдигнало цените на имотите в Красно село до над 2000 евро на кв. м

Откритата метростанция в " Красно село " е фактор, който спомага за повишението на цените в региона, разяснява брокерът на недвижими парцели Ивайло Стоименов пред.

Той уточни, че средата за живот в посока кв. " Борово " е проектирана съответно и това е доста прелестно място, както за живеене, по този начин и за инвестиция.

" Има задоволително зелени площи, пространство сред блоковете. В този регион квартали като " Лагера ", " Хиподрума ", " Борово " са много приятни, тъй като няма огромно засищане на ново строителство ", сподели брокерът.

Той добави, че жилищата към лечебните заведения в кв. " Крива река ", където се намира Медицинска академия, са идеални за инвестиция, защото търсенето на парцели чартърен в региона, главно от задгранични студенти, е огромно.

Тук е и дребният квартал " Славия ", който сега буди интерес , поради новото метро в " Красно село ", сподели Стоименов.

" Красно село " и " Белите брези " могат да се преглеждат като част от така наречен южни квартали, които сега са най-търсени в София. Ако ги съпоставим с " Лозенец ", " Изток ", хубавия център, те са на по-ниска цена ", сподели брокерът.

Цените на квадратен метър в регион " Красно село " стартират от към 1500 евро и стигат до над 2000 евро на кв.м ", сподели Ивайло Стоименов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР