Откриха убит и заровен Димитър Малинов - 24-годишният мъж, изчезнал

...
Откриха убит и заровен Димитър Малинов - 24-годишният мъж, изчезнал
Коментари Харесай

Кошмар! Откриха пребит до смърт Димитър Малинов, заровен под купища строителни материали

Откриха погубен и заровен Димитър Малинов - 24-годишният мъж, липсващ ненадейно преди седмица, откакто гостувал на майка си в село Цалапица.

Тялото му е открито покрай мястото, където е липсващ, заровено в спонтанен гроб, осведоми Нова телевизия.

За да бъде скрито тялото е било затрупано със строителни материали. Младежът е имал спор с друго момче от селото, споделя майката на жертвата.

Димитър е бил на посетители при майка си, двамата са разговаряли, дамата е отишла да вечеря с втория си брачен партньор и другото й дете. Младежът е напуснал двора, а комшия го е чул да приказва по телефона и да споделя, че в този момент идва.

Камери в селото са записали по какъв начин се качва в черна кола със загасени фарове. Автомобилът потегля и оттогава следите на младежа се губят.

От полиция и прокуратура отхвърлят формален коментар по случая. По информация на bTV униформените имат съответна диря, която води към съответен възможен причинител. Става дума за млад мъж, който е напуснал рамките на страната ни преди няколко дни и се намира в Германия.

Заподозреният за убийството и жертвата са се познавали от години. Имало е спор сред тях. По наша информация в основата му са пари. Жертвата е дължала 100 лева на килъра.

Приятели и близки на Димитър са недоволни от бавните дейности на полиция.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР