Откриха писта за електрически радиоуправляеми модели в София, информира БГНЕС. Децата

...
Откриха писта за електрически радиоуправляеми модели в София, информира БГНЕС.
Децата
Коментари Харесай

Откриха писта за електрически радиоуправляеми модели в София

Откриха писта за електрически радиоуправляеми модели в София, осведоми БГНЕС.

Децата от столицата, както и от покрайнините, ще могат да ръководят колите си на същинско спортно трасе. Няма възрастово ограничаване.

Пистата е част от надпреварите по радиоуправляеми модели в България и влиза в формалния календар на Българската федерация по автомоделни спортове (БФАМС) .

Освен на надпреварите бе обещано началото и на кръжок за деца, на който подрастващите ще могат да получат знания в региона на аеродинамика и съставни елементи на радиоуправляеми модели, настройки на окачвания, хибридни системи и правила на силово предаване посредством електрически задвижващи системи.

Кръжокът ще се организира всяка събота. Участниците ще могат да сглобят личен модел или да вземат чартърен. Пистата е дълга 250 метра, необятна 2,5 метра и може да се кара в двете направления. Има построена вишка за състезатели и боксове за механици.

Пистата е отворена за всички искащи да карат Формула 1:10 или други радиоуправляеми модели всеки работен ден от 18:00 часа до 21:00 часа и от 10:00 часа до 21:00 часа през уикенда.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР