Откриха мъртъв 51-годишния бивш полицай Димитър Даскалов след едноседмично издирване

...
Откриха мъртъв 51-годишния бивш полицай Димитър Даскалов след едноседмично издирване
Коментари Харесай

Откриха мъртъв бивш полицай Димитър Даскалов

Откриха мъртъв 51-годишния някогашен служител на реда Димитър Даскалов след едноседмично търсене в Родопите. Това заяви „ Фокус “, като се базира на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, представено от ДАРИК.
 
Към 10:30 часа в четвъртък в полицията е постъпила информация, че търсеният мъж от село Първенец е открит мъртъв. Причините за гибелта са в развой на изясняване.

Според първичната информация няма данни за принуждение, в резултат на което да е настъпила гибелта. Бившият служител на реда Димитър Даскалов е открит покрай мястото, където е трябвало да се срещне с околните си, преди да бъде разгласен за търсене.
 
На 27 юли той е тръгнал в посока на селата Ситово и Лилково, където следите му се губят. Издирването на пенсионирания служител на реда продължи една седмица, като в него се включиха полицейски и горски чиновници, ловци, доста доброволци и негови близки.
 
Даскалов е дълготраен чиновник на Първо районно ръководство на полицията в Пловдив. Бил е младши полицейски контрольор и е отговарял точно за родопския сектор, в който изчезна. Пенсионирал се преди към година и половина.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР