Откраднато е българското знаме от двора на НИМХ - Варна

...
Откраднато е българското знаме от двора на НИМХ - Варна
Коментари Харесай

Откраднаха българското знаме от двора на НИМХ - Варна

Откраднато е българското знаме от двора на Национален институт по метеорология и хидрология - Варна в Морската градина на града. Камери на постройката на института записват кражбата, която е станала преди седмица, оповестява НоваТВ.

Близо минута момчета възнамеряват кражбата си, към 5 часа сутринта. Двама от тях прескачат оградата и бързо взимат знамето. " Изрязали са въжето, свалили са знамето и са го трансферирали през оградата. След това побягват ", разяснява шефът на НИМХ- Варна Иван Иванов.

" Най-странното и рисково е, че извадиха много стабилен нож и отрязаха въжето. Въпросът е в това, кой се разхожда с нож в Морската градина. Прилича ми на някакво възмездие към знамето. Не знам дали е към институцията ", добавя той.

Иванов подава сигнал в полицията, защото допуска, че това е възмездие. Никой не е чул или видял протичащото се, макар че по това време има дежурни в института.

" Човек си задава хиляди: дали са българи, в случай че са българи, то ние врагове ли сме им? Знамето може да им би трябвало, с цел да го развяват на спортни мероприятия, в случай че е по този начин - хубаво ", изяснява Иван Иванов. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР