Отказват израелска пенсия на Алла Пугачова. Певицата вече рядко посещава

...
Отказват израелска пенсия на Алла Пугачова. Певицата вече рядко посещава
Коментари Харесай

Сериозно порязаха Алла Пугачова

Отказват израелска пенсия на Алла Пугачова.

Певицата към този момент рядко посещава родната си Русия. От близо година тя живее в Израел и даже към този момент има паспорт от страната. Съпругът й Максим Галкин, който има израелско поданство, е оказал помощ на фамилията си да получи документи. Към момента Алла и двете й деца имат краткотрайни паспорти, само че напълно скоро те могат да получат постоянни.

Пугачова обаче няма право на пенсия, тъй като няма трудов стаж в страната. В Русия тя получава повече от 50 хиляди рубли месечно, само че в Израел тя има право само на обществена пенсия. Тя може да претендира за такава даже и без стаж, само че страната ще й изплаща минималната сума.

В Израел, с цел да кандидатствате за обществена пенсия, би трябвало към този момент да сте навършили нужната възраст за пенсия и да имате статут на непрекъснато пребиваващ, само че не се изисква поданство. Пребиваването ще удостовери съществуването на недвижимо имущество или семейство в тази страна. Взимат се поради обаче и приходите на фамилията.

На доктрина Алла Пугачова може да подаде документи, само че дали ще бъде утвърдена, зависи от приходите на фамилията. Важно е фамилният приход да не надвишава оптималната работна заплата умножена по три. Системата е комплицирана. Вземат се поради и приходите, които не са добити от трудов стаж, да вземем за пример облага от вложения или покупко-продажби с недвижими парцели.

Най-вероятно на Алла Пугачова ще й бъде отказана израелска пенсия. Съпругът й Максим Галкин печели повече от тавана, който е избран от израелската обществена работа. Галкин, Пугачова и двете им деца живеят в Кесария, един от най-скъпите региони, написа Woman.ru, представен от " 24 часа ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР