Отказът от английски език е глупав. Това заяви министърът на

...
Отказът от английски език е глупав. Това заяви министърът на
Коментари Харесай

Лавров: Отказът от английски език е глупав

Отказът от британски език е малоумен. Това съобщи министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров. Той счита, че изоставянето на британския език е неуместно и няма нищо общо с езика.

Не мисля, че тези, които споделят, са прави: те настройват целия свят против нас

тъй че дано се махнем от британския език. Това е неуместно, тъй като езикът няма нищо общо с това ”, сподели Лавров по време на общоруската благотворителна акция „ Дърво на желанията “ на среща с момиче Анастасия от Луганск.

„ Това е същото, както Владимир Зеленски забрани съветския език, съветското обучение, съветските медии в Украйна “, добави Лавров.

Общоруското събитие „ Коледна елха на желанията “ се организира от 2018 година

Тя оказва помощ за сбъдването на новогодишните фантазии на деца в затруднено състояние, сираци, деца с увреждания, както и надарени деца. В цялата страна се издигат новогодишни елхи, украсени с топки с детски фантазии. Акцията се реализира от Първото придвижване с поддръжката на Росмолодеж. Само за пет години са сбъднати фантазиите на към 107 хиляди деца. Президентът, министър-председателят, членове на държавното управление и народни представители интензивно поддържат тази акция.

 

Източник: ТАСС/ Превод:

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР