Отказали сте традиционните цигари и сте преминали на т.нар. бездимни

...
Отказали сте традиционните цигари и сте преминали на т.нар. бездимни
Коментари Харесай

Бъдеще без дим, но и без излишно замърсяване  


Отказали сте обичайните цигари и сте минали на така наречен бездимни други възможности, само че се чудите какво да вършиме със остарялото си устройство, когато към този момент излезе от приложимост?

Добрата вест е, че от идната година ще може да се възползвате от сложени особено за задачата кошчета на местата, от които си купувате консумативи.

Поставянето на подобен вид кошчета в обектите от дистрибуторската мрежа и част от концепцията на Филип Морис България, заложена в техните цели за стабилно развиване.

" Освен че значимо старите устройства да се връщат, ние работим за това да имаме модели с по-дълъг живот, които да не се изхвърлят след 6 месеца, а след 2 до 4 години, " сподели Демиан Пинтос, общоприет управител на Филип Морис България.

“Важно е потребителите освен да схванат изгодата от бездимните устройства, само че и да се срещнат с научния опит, който стои зад намаляването на отпадъците, ” добави Диляна Якова, управител регулации и стабилно развиване.



Засега за преработване се одобряват единствено устройства на компанията, тъй като тези на другите производители се преработват по друг метод, обясниха от сдружението при представянето отчета си за стабилно развиване за 2022 година

Самият отчет включва няколко съществени акцента:
Управление на отпадъците, в това число понижаване на замърсяването, събиране и преработване на електронни устройства.Обществено здраве, в това число повишение на информираността по отношение на вредата от тютюнопушенето и даване на информация за бездимните други възможности.Иновации и бездимни други възможности, в това число тематиката, засягаща публичното здраве, само че ориентирана по-специално към смяната в навиците на потребителите и премахването на тютюневия пушек за близките.
Компанията работи и върху увеличение на каузи на рециклираните устройства.

В прехода си към бъдеще без пушек тя към този момент е съумяла да включи на 20 на 100 от продадените в България модели в програмата си CIRCLE, като те са били изпратени към центъра за преработване в Унгария.

Над 87% от върнатите от пълнолетни консуматори устройства са рециклирани.

През 2021 година Филип Морис България започва и национална осведомителна акция #ПромениКартинката, целяща да насочи вниманието на потребителите и на обществото към казуса със замърсяването на публичните пространства и околната среда с фасове.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР