Отказахме да се явим на срещата с проф. Габровски, защото

...
Отказахме да се явим на срещата с проф. Габровски, защото
Коментари Харесай

Искрен Митев: Божанков винаги е добре дошъл при нас

Отказахме да се явим на срещата с проф. Габровски, тъй като пратихме писмо, с което уведомихме тази контактна група, че нашата позиция е ясна. Ние обявихме защо бихме работили дружно с ГЕРБ и при какви условия. Този диалог беше от наша страна непотребен.

Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria депутатът от Политическа партия Искрен Митев.

Това, че проф. Габровски не е съветвал състава на държавното управление с водача на ГЕРБ Бойко Борисов за мен не е добра вест. Това значи, че може би господин Борисов не се интересува от състава, тъй като няма вяра, че този състав ще бъде изпълнен, акцентира националният представител.

Президентът Радев е единственият, който може да спре този законопроект и да върне хартиената бюлетина в Народното събрание. Ако наложи несъгласие ще предложим кабинет с втория мандат, съобщи той за връщането на хартиеното гласоподаване.

Беше извънредно самоуверено Явор Божанков да отбрани персоналната си позиция, която беше друга от позицията на Българска социалистическа партия. Разбирам и партията, която го е издигнала и го изключи. Неговото държание доста съответствува с държанието на депутатите от Политическа партия. Той постоянно е добре пристигнал при нас, сподели Митев за случилото се през вчерашния ден с към този момент някогашния социалист и изключването му от левицата.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР