Отказаха виза за САЩ на българския изпълнител Иван Динев -

...
Отказаха виза за САЩ на българския изпълнител Иван Динев -
Коментари Харесай

САЩ посече рапъра Устата

Отказаха виза за Съединени американски щати на българския реализатор Иван Динев - Устата. Това разкри самият той в своя Facebook профил. Поради тази призина се наложи рапърът да анулира турнето си в Америка.

" Скъпи сънародници зад океана, турнето, което трябваше да осъществя през април и май в Америка се анулира заради отхвърли да ми бъде издадена петиция за работна виза с неуточнени към този момент аргументи! Аз несъмнено имам вяра, че това е " безусловно инцидентно неразбирателство " и няма нищо общо с последните ми музикални планове ", написа изпълнителят.

Това се случва, откакто краят на предходната година Устата снима огромна част от от последния си клип - " Свободата на словото " - в Москва.

" До момента съм правил три турнета в щатите и безпроблемно съм получавал работна виза. Сигурен съм, че рано или късно ще схвана аргументите за сегашния отвод и ще ги споделя с вас. Бъдете сигурни, че този отвод няма да повлияе на гражданската ми позиция, даже ви давам обещание, че доста скоро тя ще бъде още по-силно изразена! Бъдете здрави, мощни и горди българи и....ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР