Откъси от биографията, с предполагаемо заглавие Един съкровен портрет, разкриват,

...
Откъси от биографията, с предполагаемо заглавие Един съкровен портрет, разкриват,
Коментари Харесай

Daily Mail: Елизабет II е страдала от рак през последните си години

Откъси от биографията, с хипотетично заглавие „ Един сърдечен портрет ”, разкриват, че през последните години от живота си Елизабет II скрито се е борила с изключително тежка форма на рак - множествена миелома в костния мозък.

В смъртния акт на кралицата, публикуван през септември, като причина за гибелта ѝ се показва нейната напреднала възраст.

Авторът на биографията, Джайлс Брандрет написа, че е чул за болестта, което изяснява неразположенията на Елизабет II – непрекъснатата ѝ отмалялост и загуба на тегло, както и проблеми с подвижността, за които постоянно се съобщаваше през последната година от живота ѝ.

Най-разпространеният признак на болестта, което визира най-вече възрастни хора, е болежка в костите, изключително в таза и долната част на гърба. Както и Брандрет отбелязва, понастоящем няма лекуване за множествената миелома, само че медикаменти за надзор на имунната система и фармацевтични артикули за попречване на костната уязвимост, може да понижат тежестта на признаците и да удължат живота на...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР