Откакто я видяхме в Sex Education като д-р Джийн Милбърн,

...
Откакто я видяхме в Sex Education като д-р Джийн Милбърн,
Коментари Харесай

Джилиан Андерсън - твърде откровено за секса

Откакто я видяхме в Sex Education като доктор Джийн Милбърн, не можем да се отървем от облика на Джилиан Андерсън като секс терапевт. И самата тя одобри ролята много във вътрешността в живота си, както можем да забележим от персоналния й Instagram профил.

Покрай занимания фотосите на кино лентата Андерсън прочита за първи път My Secret Garden: Women`s Sexual Fantasies на Нанси Фрайдей, издадена през 1973 година За времето си книгата е революционна с това, че демонстрира половия живот на дамите.

Според 54-годишната актриса обаче светът има потребност от нов обзор на това какви са половите фикция, страхове, стремежи и табута на актуалната жена. С това мислено Джилиан оповестява - още веднъж в Instagram, че приготвя My Secret Garden за дамите на 21 век.

" Започвам огромно изследване на дамите и секса и желая да чуя вас ", споделя актрисата в последната си видео обява. Тя моли всяка жена, която желае, без значение от половата й ориентировка, опит, възраст, да показа личния си допир с тематиката.
 Sex Education, Джилиан Андерсън и първи филмов откъс на сериала на Netflix
Секс образованието стартира с новата образователна година

Или какво ще забележим в трети сезон на Sex Education

" Искам да знам най-съкровените ви стремежи ", споделя Джилиан и разяснява, че чака разказите на дами от целия свят да бъдат изпратени до, като се подсигурява цялостната им анонимност при финалното издаване на книгата. Определено ще ни е любопитно да я прочетем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР