Откакто Уилям е престолонаследник, а Кейт Мидълтън - принцеса на

...
Откакто Уилям е престолонаследник, а Кейт Мидълтън - принцеса на
Коментари Харесай

Когато Уилям и Кейт сменят професията си

Откакто Уилям е престолонаследник, а Кейт Мидълтън - принцеса на Уелс, фамилията сякаш свети по-ярко и извършва уговорките си с необикновена сила. Може би тъй като се оказа второто по значимост в английската монархия след краля и кралицата-консорт.
 Кейт Мидълтън и визитата на принцесата на Уелс в родилен дом в Съри
Кейт Мидълтън по стъпките на принцеса Даяна

Принцесата е на посещаване в родилно поделение

Заедно с това обаче принц Уилям и брачната половинка му не престават да работят по идеите, които постоянно са им били значими, като благоденствието на децата и по-голяма осъзнатост по въпросите за менталното здраве.

По случай Световния ден на менталното здраве 10 октомври принцът и принцесата на Уелс смениха специалността си и влязоха в ролята на водещи, и кореспонденти по Военновъздушни сили Radio 1. Те посрещнаха четирима посетители в студиото на радиото.

По време на полемиката Уилям и Кейт разискаха стигмата, обвързвана с грижата за психологичното здраве и и проблемите, с които се сблъскват хората, страдащи от такива проблеми. Един от гостите - Антонио Ферейра, който страда от шизофрения, акцентира, че " менталното здраве е тематика, която в никакъв случай не е била обсъждана с мен като дребен ".

Кейт Мидълтън пък пожела да научи за методите, по които всеки от гостите й се грижи за личната си душeвност. " Няма верен и неверен метод. При другите хора работят разнообразни неща и от време на време е въпрос на това да опитаме нови способи, с цел да открием най-подходящия за нас ", споделя принцесата и добавя, че както вървим на фитнес за тялото си, по този начин би трябвало да открием метод да се грижим и за мозъка си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР