Откакто стана водеща на Тази неделя, Мария Цънцарова се чуди

...
Откакто стана водеща на Тази неделя, Мария Цънцарова се чуди
Коментари Харесай

Цънцарова заряза децата си заради телевизията

Откакто стана водеща на „ Тази неделя ”, Мария Цънцарова се чуди какво да прави с двете си деца. Синовете на русокоската са прекомерно дребни и няма по какъв начин да останат сами, до момента в който майка им е на работа. Бабите им не живеят в София, по тази причина се постанова да ги оставя при приятелки и техните родственици, писа „ Уикенд ”.

Проблемът на Мария Цънцарова е, че почивните й дни са през работната седмица, когато са отворени всички ясли и детски градини. Така, до момента в който майката е у дома, за наследниците й се грижат лелите от забавачката. През уикенда обаче, когато самите те излизат в отмора, тя би трябвало да работи. В неделя е водеща на утринния блок на Би Ти Ви, а в събота си приготвя предаването – нещо, което в множеството случаи е по-сложно от самото водене.

Мъжът й също постоянно е ангажиран през уикенда и се постанова да се търсят хора, подготвени да вземат двете деца на развъждане, до момента в който родителите им печелят пари. Кои са тези хора? Оказва се, че най-често не са родственици, а другарка на майката и нейни близки. Самата Мария показа неотдавна, че една от най-близките й приятелки – журналистката Марина Стоименова, я анулира в майчините грижи за синовете й. Самата Марина от дълго време желала да има деца, само че защото все не можела да си откри мъж, не е станала майка досега. Затова пък с удоволствие взимала синовете на Цънцарова и даже се случвало да ги заведе при родителите си, които също се грижели за тях на драго сърце, защото към момента нямат лични внучета. Един от тези случаи бил напълно неотдавна.

Водещата от Би Ти Ви не можела да си изясни по какъв начин непознатите хора се оправят с нейните двамата синове. Баткото към момента е единствено на 4 години, а вторият й наследник е едвам двегодишен. Майката признава, че по-малкият е неосъществим за управление. Налагало се непрестанно да се търсят неща, с които да го забавляват, защото стартира ли да скучае, ставало ужасно. В същото време по-големият си умирал да тормози братчето си. Като доста други батковци, той обожавал да нервира дребния, да му взима играчките и да го командори. Проявленията на този негов блян били единствените обстановки, в които майката си разрешавала да се намеси в връзките на децата си. В противоположен случай рискувала да се стигне да рискови за самите тях моменти. Как обаче непознатите хора се навиват да влизат в ролята на „ звероукротители ”, пазейки момчетата, с цел да не се избият, е същинска мистерия.

Явно приятелката на Цънцарова доста държи на нея, щом с подготвеност е приела да я освободи от грижите за наследниците, оставяйки й време за спокойна работа. Те се майтапи, че е тяхна бавачка. В същото време, като ги гледа, „ тренира ” за момента, в който ще се появят личните й деца. Преди време Стоименова напусна Нова тв, където имаше много добра кариера. Тя изкара много месеци без работа, а неотдавна бе обявено, че ставала основен редактор на „ Евронюз България ”. Освен Стоименова, Цънцарова има и още една доста близка другарка, която също е журналистка. Това е Надя Ганчева. Тя обаче има две свои деца и няма мераци да отглежда още две.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР