Откакто стана популярна, Миа Халифа никога не се е свенила

...
Откакто стана популярна, Миа Халифа никога не се е свенила
Коментари Харесай

Миа Халифа отново нападна Гал Гадот заради Израел

Откакто стана известна, Миа Халифа в никакъв случай не се е свенила да споделя мнението си, даже то да ѝ коства рецензии и нападки.
 Гал Гадот и изказванията, че се е включила към армията
Присъединила ли се е към израелската войска Гал Гадот

И по какъв начин ще оказва помощ на родината си

Миналия месец тя напълно намерено поддържа Хамас при офанзивата им против Израел, като се обоснова за избора си. Още преди този момент, през 2021 година, Халифа се изрече остро както против страната, по този начин и против Гал Гадот.

Тогава около стартирането на " Жената знамение 1984 " бившата порно звезда определи израелската актриса като. А в този момент около новините, че Гал Гадот ще провежда специфични прожекции за защити известни и авторитетни персони, на които ще демонстрира смущаващи фрагменти от нападението на Хамас, Миа Халифа още веднъж се засилва.

I’ve been trying to tell y’all….
— Mia K. (@miakhalifa)
Халифа е доста дейна в X (стария Twitter), Където разгласява постоянно, а през последния месец съвсем напълно неща, обвързвано със протичащото се сред Израел и Хамас. В обществената мрежа Миа Халифа отговори на туит за новината, че Гадот ще демонстрира фрагменти от протичащото се в Близкия изток.

Бившата порно актриса подсети, че се е пробвала да предизвести всички, припомняйки думите си по адрес на Гал Гадот, че е " геноцидно Барби ", написа Marca.
 Защо Миа Халифа поддържа Хамас в спора с Израел
Защо Миа Халифа е на страната на Хамас, а не на Израел

Родената в Ливан някогашна порно звезда има мнение по въпроса

До този миг поради поддръжката си към Палестина Миа Халифа загуби две значими партньорства - с Playboy и продуцентът на подкаста ѝ Тод Шапиро.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР