Откакто стана майка на момиченце Наоми Кембъл не спира да

...
Откакто стана майка на момиченце Наоми Кембъл не спира да
Коментари Харесай

Наоми Кембъл се похвали с новото постижение на дъщеря си

Откакто стана майка на момиченце Наоми Кембъл не стопира да споделя, въпреки и рядко, сладки моменти от всекидневието със своята рожба.

Звездният топ модел показа нов фотос на профила си в Инстаграм с 1-годишната си щерка, на която се вижда по какъв начин двете дами се разхождат в парка, ръка за ръка, наслаждавайки се на слънчевия ден.

До очарователния кадър 52-годишната манекенка е написала: „ Любов моя. Пулсът на сърцето ми. Първи стъпки. Прохождане “, а до нежните си думи тя е добавила три емоджита – сърчица.

Явно Кембъл се усеща на седмото небе от благополучие в новата си житейска ролята на майка и ясно си проличава, че се отнася извънредно съществено към нея.

Припомняме, че първата си публична поява с щерка си, чието име към момента не е разкрила, супермоделът направи в брой на Vogue през февруари 2022 година На фотосесията Наоми държеше бебето си на ръце, а лицето му се загатваше отстрани.

Въпреки че детайлностите към възможната бременност на хубавицата остават незнайни, в изявлението за изданието тя даде да се разбере, че бебето не е осиновено, а е нейно биологично.

В изявление за вестник Evening Standard през 2017 година Наоми загатна, че не ѝ харесва концепцията да отглежда дете сама, без бащина фигура в живота си. Към момента обаче самоличността на бащата на щерка ѝ продължава да бъде обгърната в тайнственост.

Черната перла е известна с сантименталните си връзки с голям брой известни мъже в предишното си, измежду които Леонардо ди Каприо, Шон Комбс, Робърт де Ниро, Лиъм Пейн, Ъшър и други

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР