Откакто Spice Girls се разпаднаха, най-често чуваме новини за Виктория

...
Откакто Spice Girls се разпаднаха, най-често чуваме новини за Виктория
Коментари Харесай

Гери Халиуел-Хорнер и колко секси изглежда бившата певица от Spice Girls по бански

Откакто Spice Girls се разпаднаха, най-често чуваме вести за Виктория Бекъм - някогашната Posh Spice. Напоследък обаче в полезрението ни попадна Ема Бънтън, а по-късно и Гери Халиуел, по мъж Хорнър.

51-годишната Гери към този момент на няколко пъти съумява да впечатли почитателите си в Instagram със съвършената физика, която показва. Както и със също толкоз идеалното си семейство - тя е омъжена за Крисчън Хорнър, началник на отбора на Ред Бул във Формула 1.

Явно сега фамилията е във почивка някъде на морето, тъй като Гери разгласява поредност от фотоси и видеоклипове, на които я виждаме да се забавлява с водни спортове като каране на джет да вземем за пример.

Най-впечатляваща обаче се оказва фотография, на която някогашната певица е в цялостен бански костюм в бяло с колан. Много от почитателите й я е оприличиха на момиче на Бонд поради модела на банския и съвършеното й тяло.

На 6 август Гери Хорнър навърши 51 години. С Крисчън Хорнър се женят през 2015 година и имат петгодишен наследник Монти дружно. Хорнър е доведен татко на 17-годишната щерка на Гери Блубел от връзката й със сценариста Саша Джерваси.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР