Откакто Слави и ИТН си направиха пиар с махането субсидиите

...
Откакто Слави и ИТН си направиха пиар с махането субсидиите
Коментари Харесай

СКОРО ЩЕ ВИ ПУСНАТ И ТАЛОНЧЕТА НА ТЪРКАТЕ, ДОКАТО ОТГОРЕ ЛАПАТ МИЛИАРДИТЕ ОТ ДЕЦАТА ВИ

Откакто Слави и Има Такъв Народ си направиха пиар с махането дотациите на партиите и са парламентарна и ръководеща партия – се случи следното:
Партийните дотации са толкоз, колкото и преди Слави да зачекне тематиката – по 8 лв. на глас. За сметка на това:Партиите към този момент не заплащат наеми на страната за парцелите, които употребяват и стопираха да заплащат налог здания.Даренията за партиите станаха безконтролни и безлимитни и всевъзможни олигарси и бандити взеха да си купуват депутатски и министерски кресла. Един подари 300 бона на Кирчовците и стана министър, а “Продължаваме смяната ” разпродаде депутатските си листи на олигархията.Една партия, която даже няма и един файтон хора и която дори не бяхте чували, даде регистрацията си на Киро Петков и Асен Василев и в този момент прибира няколко милиона лв. от нашите пари всяка година.
Толкова за обещанията на политиците и действителността след изборите. А проекто махането на партийните дотации даже бе подкрепено от целокупния народ на референдум.

Ако чакате да се сбъдне другото заричане на чалгарите за мажоритарни избори, има да си чакате – в този момент Дългия и Тошко си имат други цели. Ще строят автомагистрала „Хемус“, ще ви продават газ, ще ръководят АЕЦ Козлодуй и ще въртят тотото. Скоро ще ви пуснат и талончета да търкате, с цел да има с какво да подхранвате илюзиите си, до момента в който от горната страна лапат милиардите от децата ви.

Де го чукаш, де се пука. #Небъдетедебили. #Събудетесе!

Николай Бареков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР