Откакто се води войната в Украйна и знаменитостите помагат. Някои

...
Откакто се води войната в Украйна и знаменитостите помагат. Някои
Коментари Харесай

Конър Кенеди бил на фронта в Украйна

Откакто се води войната в Украйна и звездите оказват помощ. Някои по-самоотвержено от други. Следващата история не е за следващия прочут човек, направил някое обилно подаяние. Тя идва непосредствено от фронта.

Конър Кенеди, внукът на американския политик и по-малък брат на някогашния президент на Съединени американски щати Джон Ф. Кенеди, е воювал в Украйна и в този момент споделя своята история.

В пост в Instagram той признава, че е бил надълбоко разчувствуван от това, което е видял да се случва в източната страна и е желал да помогне, написа Town and Country. Затова се записва в интернационалния легион и по-късно отпътува за фронта, като споделя на един-единствен собствен непосредствен къде тъкмо отива. Също единствено на един човек в Украйна Конър Кенеди си признава кой е в реалност.

" Не желаех фамилията или приятелите ми да се тревожат и не желаех да бъда третиран по друг метод там ", споделя той.

Младият Кенеди споделя още, че е отишъл на война без предходен боен опит, а стрелбата не му се отдава. Въпреки това е можел да носи тежки неща и е почнал да се учи бързо.

" Бях също подготвен да умра там. Така че скоро се съгласиха да ме изпратят на североизточния фронт ", продължава описа си той.

Кенеди не прецизира тъкмо какъв брой дълго се е сражавал дружно с останалите чужденци от интернационалния легион, само че споделя, че не е било за дълго. Времето, прекарано на фронта обаче го е предиздвикало да види и почувства доста.

Той назовава борбата " страшна ", а живота като боец " елементарен ". И въпреки че не изяснява за какво се връща в Съединени американски щати твърди, че му е харесало да бъде боец повече, в сравнение с е очаквал.

" Приятелите ми там знаят за какво трябваше да се прибера вкъщи. Винаги ще съм им задължен за образеца им. Знам, че съм късметлия, че съумях да се върна, само че също по този начин още веднъж бих поел всички опасности ", споделя Конър Кенеди.

Накрая на Instagram поста си той насочва обръщение. Той моли всеки да помогне във войната в Украйна съгласно опциите си. Освен като се причисляват към легионите и да оказват помощ на границата, хората могат и да изпращат медицински консумативи.

" Не може да се чака да работят сами ", приключва Конър Кенеди.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР