Откакто се оттегли от активната си кариера в Холивуд, Камерън

...
Откакто се оттегли от активната си кариера в Холивуд, Камерън
Коментари Харесай

Спи ли в отделно легло от мъжа си Камерън Диас

Откакто се отдръпна от дейната си кариера в Холивуд, Камерън Диас е фокусирана най-много върху фамилията си. Тази година актрисата отпразнува осемгодишнината от сватбата си с музиканта Бенджи Мадън, от който през януари 2020 година роди дъщеричката им Радикс.
 Знаменитостите, които напуснаха Холивуд
Знаменитостите, които напуснаха Холивуд

Шоубизнесът не е за всички

Въпреки че от другояче редките изявленията и постове в обществените мрежи, които двойката споделя, проличава, че взаимният им живот върви като без спънки,  за миг учуди почитателите си с много непопулярното си мнение за връзките сред съпрузи.

В епизод от подкаста Lipstick on the Rim една от гостуващите дами споделя за собствен проблем, който евентуално всяка жена е изпитвала на гърба си. Тя издава, че нощно време половинката ѝ хърка.

В този миг се намесва, която декларира, че спането в обособени спални за съпрузите би трябвало да се приема като нещо обикновено.

След това актрисата взема решение да изясни малко по-подробно какво има поради и даже дава съвет за двойките. Според нея дамата и мъжът напълно умерено могат да имат две обособени къщи, както и една фамилна, и когато решат, всеки да спи настрана от другия.

Една от водещите обаче незабавно реагира, като споделя, че това ѝ се коства много спорно. След това  явно взема решение, че е споделила нещо, което не би трябвало и е трябвало да си замълчи, написа People.
 Камерън Диас в рядка обществена поява със брачна половинка си и дребната си щерка
Камерън Диас в рядка обществена поява със брачна половинка си и дребната си щерка

Семейна идилия

" Но към този момент го споделих. Между другото, в този момент не се усещам по този начин, тъй като брачният партньор ми е в действителност прелестен. Така мислех преди да се оженя ", споделя най-после актрисата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР