Откакто през юни престолонаследникът на Йордания се ожени, един въпрос

...
Откакто през юни престолонаследникът на Йордания се ожени, един въпрос
Коментари Харесай

Съветът, който кралица Рания е дала на снаха си

Откакто през юни престолонаследникът на Йордания се ожени, един въпрос не стопира да тревожи поданиците и почитателите на кралското семейство - схващат ли се Рания и новата й снаха Раджуа ал Саид.
 Обича ли кралица Рания снаха си Раджула ал Саид
Обича ли кралица Рания снаха си

Свекърва за знамение и приказ

Йорданската кралица прави всичко по силите си, с цел да разсее изказванията за някакво напрежение сред двете. В края на предходната седмица тя беше в Ню Йорк за среща на Генералната асамблея на Организация на обединените нации и нямаше по какъв начин да не даде няколко изявленията.

Едно от тях беше за Худа Котб от Today Show. Там разиска модерните технологии и заканите, които могат да съставляват те. " Технологията е на всички места към нас. Не можем да се борим с нея, само че би трябвало да бъде контролирана. "

Рания уточни, че една от главните рискове, които тя съставлява пред децата, са полезностите, които постанова. " Трябва да научим децата си на съществени полезности като самонадеяност и дисциплинираност, които са значими за метода, по който те поддържат връзка с технологиите. "

Кралицата разкри, че точно с технологиите е бил обвързван и първият съвет, който е дала на бъдещата брачна половинка на първородния си наследник Хюсеин. " Точно преди да разгласят годежа си, издърпах встрани и й споделих, че няма такова нещо като 100 % утвърждение. Винаги ще има хора, които са против теб. Затова я посъветвах: Опитай се да не четеш мненията. "

Рания добавя, че е наясно по какъв начин сходни отрицателни мнения идват от хора, които не са щастливи със личния си живот. Затова е нужно да се оказва помощ на децата да изградят здравословни привички, свързани с технологиите и обществените медии, прецизират People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР