Откакто през 1997 г. публикация в шведското сп. Teknikens Värld

...
Откакто през 1997 г. публикация в шведското сп. Teknikens Värld
Коментари Харесай

Подложиха Tesla Model 3 на лосов тест

Откакто през 1997 година обява в шведското сп. Teknikens Värld срина репутацията на чисто новата A-Klasse и принуди Mercedes-Benz да похарчи 300 млн. марки за модификации по окачването и прибавяне на ESP в серийното съоръжение, автопроизводителите гледат изключително съществено на така наречен лосов тест. Изпитанието симулира маневра за отбягване на ненадейно появило се затруднение на пътя и ревизира способността на колата да резервира непоклатимост.

В тази дисциплинираност Tesla Model 3 се употребява с преимущество пред стандартните коли с ДВГ. Благодарение на разположението на акумулаторния блок в пода на каросерията американският автомобил има извънредно невисок център на тежестта, разпределена отмерено сред двете оси.

Испанският авто портал km77, който в последно време влага много запас в провеждането на лосови проби, ревизира на процедура до каква степен хвалбите за пътното държание на Model 3 дават отговор на истината. Както може да се допусне, електрическият автомобил се оправя ослепително с тестването, изпълнявайки маневрата под конец с 83 км/ч и не чак толкоз чисто - с цели 88 км/ч.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР