Откакто освободихме площада от протестите, ми казаха, че голяма опашка

...
Откакто освободихме площада от протестите, ми казаха, че голяма опашка
Коментари Харесай

Ренета Инджова: Мислете за мен като за човек, който упражнява власт, а не я консумира

Откакто освободихме площада от митингите, ми споделиха, че огромна опашка се реди пред Министерски съвет. Аз, като знам, че Борисов на " Бояна " се прави, че работи, се запитах какви са тези хора, които чакат на опашка. И оказало се, че чакат на опашка за министър-председатели.
Това съобщи в предаването служебният министър председател в 84-то държавно управление на България,. Тя разяснява политическите земетресения през последните седмици у нас и съобщи, че " опашката за министър председатели е огромна, само че доста бързо върви ". На въпрос дали още веднъж би била длъжностен министър-председател в държавно управление на президента Румен Радев, Ренета Инджова не даде съответен отговор, само че уточни, че за служебните държавни управления постоянно се приказва или със боязън, или с преднамереност. " При липса на политическа традиция в България, служебното държавно управление се оказва един механизъм за пречистване, изтрезняване и освестяване на политиците. В настоящия случай, да се заблуждаваме, че общество, страна и политическа система, в която Борисов прави избори, е нещо, което би трябвало да се съхранява, с цел да не пристигна служебно държавно управление, е най-голямата нелепост, която може отново да ни обземе ", уверена е Ренета Инджова.
 Би ли станала още веднъж длъжностен министър председател? Ренета Инджова - за вота, Борисов и ИТН Би ли станала още веднъж длъжностен министър председател? Ренета Инджова - за вота, Борисов и " ИТН "
Когато пристигна времето, ще кажа какво би трябвало да кажа. Сега на ход са тези, които би трябвало да изчистят цялата тази каша, до която ни доведох...
Бившият длъжностен министър председател съобщи, че митингът е начертал пътя, по който в този момент писмен знак по писмен знак се върви в Народното събрание. Инджова даде образец с концепцията за връщането на Народното събрание в постройката на площад " Народно заседание ". " Улицата желае дневен ред, който няма нищо общо с тези, които се борят, да са вътре във властта ", сподели още Инджова и акцентира: " За мен мислете като за човек, който в никакъв случай не се е стремял към властта, само че когато е имал опцията, не я е консумирал, а упражнявал ".
На въпрос ще забележим ли Ренета Инджова в конкуренция за президентските избори, тя отвърна: " Ами гледайте! Вглеждайте се! Засета вярната политическа логичност е да съборим тази власт и всичките неточности и срам, който се появява сега, е от това, че тръгнахме да вършим нова къща, преди да сме освободили Банкя и " Бояна ".

Целия диалог с Ренета Инджова гледайте във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР