Откакто Миро си стои вкъщи измисля какви ли не предизвикателства

...
Откакто Миро си стои вкъщи измисля какви ли не предизвикателства
Коментари Харесай

Миро предизвиква в Инстаграм - slava.bg

Откакто Миро си стои у дома измисля какви ли не провокации за почитателите си в Инстаграм.

Най-новото му видео в мрежата демонстрира по какъв начин артистът извършва безсмъртното парче "Dream A Little Dream " на караоке в домашни условия.

Това очевидно е най-новият способ за Миро да повдигне духа си и да се забавлява в домашни условия.

На 10 март, тъкмо за 44-ия си рожден ден, Миро пусна новата си ария "Очите ", която е музика и текст на Миро и с аранжимента на Искрен Тончев - Искрата. Преди дни артистът показа че приготвя нов албум, който ще се споделя "Мироглед ".

Но в този момент можете да го видите и по какъв начин извършва "Dream A Little Dream " вкъщи в лятно облекло и въодушевление:

Няколко часа преди този момент той пусна друго клипче, в което приканва почитателите си в Инстаграм да описват вицове. Идеята в действителност е чудесна и някои от почитателите му незабавно са се присъединили в самодейността. Има единствено едно изискване - вицовете да не бъдат цинични, тъй като Миро е заречен да ги изтрива, предава Dir.bg.

Във видеото, за жалост, самият артист не споделя някоя хубава хумореска, тъй като, както самият той отбелязва "Няма анекдот, който да не мога да убия ".
ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР