Откакто издаде дебютния си албум през 1983 г., Мадона рядко

...
Откакто издаде дебютния си албум през 1983 г., Мадона рядко
Коментари Харесай

Мадона преди и сега: Как остаря Кралицата на попа през годините

Откакто издаде дебютния си албум през 1983 година, Мадона рядко е била надалеч от публичното внимание – и тя в никакъв случай не е серпантина да дава на почитателите завладяващи поп шлагери.

Родена в Бей Сити, Мичиган, през 1958 година, Мадона - чието цялостно име е Мадона Луиз Чиконе - стартира да танцува като дете, откакто убеждава татко си да я остави да учи балет вместо пиано. След като приключва гимназия през 1976 година, тя посещава университета в Мичиган със стипендия за танци, само че отпада две години по-късно и се реалокира в Ню Йорк.

Мадона продължава да учи танци в Голямата ябълка, само че също по този начин стартира да прави музика и до 1981 година има дебютния си сингъл „ Everybody “, подготвен за издаване. „ Първо желаех да си изкарвам прехраната. Бях изтощена да бъда разорена “ , спомня си тя пред The New York Times през 2019 година, отразявайки тези ранни години. „ Но на второ място, всичко, което желаех, беше ария, която да бъде пусната по радиото. Това е всичко, за което се молех. Една ария. ”

За тази фантазия може да се каже, че е повече от сбъдната. От 2023 година Мадона е най-продаваната соло изпълнителка на всички времена и е изравнена с Барбра Стрейзънд за множеството мултиплатинени албуми на соло изпълнителка. „ Имам нещо ново за казване всякога, когато върша запис “ , споделя Кралицата на попа пред Entertainment Weekly през 2016 година „ Аз не съм момиче от вида „ най-големите шлагери “. Може да се каже, че е преоткриване, само че същинският артист непрекъснато се трансформира и развива, тъй като изкуството непрестанно се трансформира и развива. Искам да кажа, че Пикасо не е рисувал едни и същи картини още веднъж и още веднъж. "
 Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER Edna предлага Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER
Заедно с смяната в музикалния ѝ жанр и шоуто, което изнася на сцената, се промени и външният тип на Мадона. Днес тя е на 65 години и визията ѝ се разграничава от тази на изкусителната блондинка с конусовиден сутиен от 90-те години на предишния век. Въпреки това, без значение от възрастта си, тя продължава да бъде все по този начин провокативна, за което постоянно си навлича и рецензии.



Заслужава ли обаче една жена на каквато ѝ да е възраст да получава нападки по отношение на външния тип, който е избрала да има? Струва си да помислим върху това. Ето за какво през днешния ден сме ви приготвили едно странствуване през годините, което ще ни покаже по какъв начин се промени Кралицата на попа:
 Как остаря Мадона през годините  Как остаря Мадона през годините  Как остаря Мадона през годините  Как остаря Мадона през годините
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР