Откакто Хари и Меган сключиха официално брак, двойката сякаш нарочно

...
Откакто Хари и Меган сключиха официално брак, двойката сякаш нарочно
Коментари Харесай

Меган и Хари пускат скандални кадри с Даяна в новия си сериал

Откакто Хари и Меган подписаха публично брак, двойката като че ли преднамерено търси абсурда. Меган явно желае вниманието на пресата, само че е неразбираемо по какъв начин принц Хари разрешава семейството му непрекъснато да е измежду кавги.

Последното разтягане в връзките сред братята е предизвикано от последния сериал за любовната история на Меган и Хари, който Нетфликс приготвиха, който сподели фрагменти от скандално и провокативно изявление на починалата принцеса Даяна, снимано от дълго време - BBC Panorama. Относно изявлението се знае, че е взето под леко изнудване и фалшифицирани финансови данни, Даяна се е поддала на изнудването. 

Даяна споделя в това изявление по какъв начин се усеща неразбрана в кралското семейство, въпреки да се потвърждава че водещия Мартин Башир употребява данни, с които изнудва принцесата да застане пред камерата, последици няма.

А в този момент Уилям е покъртен и доста афектиран по тази причина, че брат му разрешава тази болна тематика да се надигне още веднъж и спорни отзиви за майка им да стартират отново да се интерпретират обществено на всички места. Братята няма да са зедно и на тези празници, още веднъж се надига недоразумение и скандал в фамилията и мнозина виждат присъединяване на Меган, за следващ път. 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР