Откакто гледаме актьора Владимир Карамазов и на малкия, и на

...
Откакто гледаме актьора Владимир Карамазов и на малкия, и на
Коментари Харесай

Владимир Карамазов в търсене на любовта и Бога! Актьорът искрен за егоизма и лицемерието

Откакто гледаме артиста Владимир Карамазов и на дребния, и на огромния екран, и в театъра, той е преследван от клишета. Едни го назовават Дон Жуан, други красавец, трети - секссимвол. Но пред камерите на NOVA той призна, че сърцето му към момента е свободно.

Виж още: Варненка на 22 година със 120 хиляди почитатели в Instagram: Това ли е новото " малко коте " на Божинов

" Любовта се случва или не се случва. Може би тя е идващото, което иска ми се случи. Но доста ме плаши, напряко може да ме закопае. Пълна лудница. Нещата с нея в близост не са доста окей – няма толкоз хубави образци. Мразя да съм подвластен и под въздействие - това е любовта. Може би към момента желая да съм свободен – без да запитвам, да се кача на колата и да потегли нанякъде, без да се преценявам с някого. Може би е нарцисизъм ", показа той пред Мон Дьо.

Виж още: Навръх ЧРД на Андреа: Мистериозна мъжка ръка гали певицата! Има ли нов сътрудник в живота ѝ?

Карамазов показа още, че около пандемията е станал хипохондрик. Дори имало два дни, в които страхът, че ще спре да диша, го изпълвал. Той показа още, че продължава да се опасява от заболяванията. Но пък Коронавирус рецесията му е дала време, в което е съумял да се развива като фотограф. Наскоро артистът се похвали с интернационална премия от италианското съревнование - бронзов орден. 

Виж още: Това ли е огромната къща на красивата Емилия? Вижте този дом, изпълнен със жанр и доста обич

Актьорът приказва и за философските вероятности в живота си. Той показа, че в никакъв случай не е скучал и в никакъв случай не е бил уединен. " А който се мисли за огромната работа в България, доста бърка. Да, постигнал съм хубави неща, само че не съм по-различен от другите. Може би единствено в моя хъс да преследвам съвършенството. Но това с егото е смут. Ако се оправиш с него на 50 %, ставаш доста по-добър човек. Ето, в този момент се пробвам да не бъда толкоз краен в връзките си с хората.  Но стопирах да бъда двуличник, макар че това ми докара доста проблеми ", споделя още той.

Виж още: Памела Андерсън съобщи кои мъже са най-хубави любовници, ще се изненадате от отговора

Владимир Карамазов приказва и за връзката с Бога. Той разкри, че фамилията му е доста вярващо, само че той - не. Но в последната година почнал да остава повече време в църквите, даже получил потребността да си купи икона. " Още не знам по какъв начин да се апелирам на Господ, даже не знам по какъв начин да приказвам с него ", показа още той.

Изображение: https://www.instagram.com/v.karamazov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР