Откакто Джей Ло и Бен Афлек ни зарадваха с новината,

...
Откакто Джей Ло и Бен Афлек ни зарадваха с новината,
Коментари Харесай

Какво правят Джей Ло и Бен Афлек в Испания

Откакто Джей Ло и Бен Афлек ни зарадваха с новината, че са още веднъж дружно, не стопираме да ги виждаме все по този начин влюбени. Очевидно не желаят да се отделят един от различен и за момент.
 Бен Афлек, връзката му с Дженфър Лопес и новите самопризнания на артиста
Бен Афлек за връзката си с Джей Ло

Каза малко, само че задоволително

Дотолкова че Афлек да съпровожда Джей Ло и в чужбина, където тя е на фотоси сега.

Съвсем неотдавна двамата са били видяни да прекарват сантиментално уикенда си в Гран Канария, Испания, където певицата и актриса сега снима кино лентата The Mother - трилър, в който като се изключи че взе участие, Лопес е и продуцент. И двамата наподобяват повече от щастливи, до момента в който се разхождат хванати за ръце и беседват, седнали на скамейка.

Непринудени, влюбени, а както по всичко проличава, се любуват и на почивните дни, облечени напълно естествено - всекидневно и безгрижно. Джей Ло носи пай бял потник и бял гащеризон - небрежна композиция, която много ни подхожда нейната чаровна и стилна монохроматичност. Бен Афлек пък е в напълно спортни облекла - маратонки, бейзболна тениска и долнище.

Слънчева Испания идеално кореспондира с греещото им въодушевление и нищо чудно скоро още веднъж да имаме вест за още един годеж, написа Entertainment Tonight.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек и новите самопризнания на певицата за връзката им
Осъзнатите неточности на Джей Ло и Бен Афлек

Никога повече

А ние бихме били повече от удовлетворени на подобен процес на събитията - Джей Ло и Бен Афлек заслужават цялото споделено благополучие, поради компликациите, през които мина връзката им първия път.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР