Откакто Амал Клуни излезе под ръка с Джордж, облечена в

...
Откакто Амал Клуни излезе под ръка с Джордж, облечена в
Коментари Харесай

Джордж Клуни сподели как е предложил брак на Амал

Откакто Амал Клуни излезе на разположение с Джордж, облечена в бежoв костюм на Stella McCartney през 2014 година, за цивилната им сватбена гала, се чудим по какъв начин артистът е съумял да убеди такава мощна, красива и скромна защитничка на правата на индивида да стане негова законна брачна половинка.

В скорошно изявление с Дейвид Летърман в The Late Show, Клуни разкри по какъв начин е почнал връзката си с Амал.

"Срещнахме се на езерото Комо. Тя беше другарка на другар, която пристигна да ни посети, а след това я преследвах в продължение на доста месеци като ѝ се обаждах и пишех ", показа артистът.

Клуни, също по този начин, описа по какъв начин е предложил брак на тази зашеметяваща жена.

"Бях измислил всичко. Пръстенът ми беше прикрит зад нея. Имах подобаваща музика. Всичко беше планувано. Аз бях сготвил, тя влезе преди малко върнала се от Лондон и се беше нагласила. Всъщност, тя нормално е доста нагласена. Попита какво ще поръчаме, а аз споделих, че съм сготвил ", добави той.

Спомняйки си за нощта, той означи, че брачната половинка му е отишла да измие съдовете, което му е дало време да издуха свещите и да я помоли да му подаде кибрит от кутията зад нея.

"Тя протегна ръка, извади кутията и там седеше единствено пръстенът. Тя го извади, погледна го и в действителност означи: "Това е пръстен " ", описа Джордж пред Летърман.

"Коленичих и споделих: "Не мога да си показва да прекарам остатъка от живота си без теб " ", добави той, разкривайки, че знае, че му е лишило тъкмо 25 минути, с цел да предложи на Амал, тъй като толкоз е бил продължителността на плейлиста.

"Аз безусловно споделих: "Изглежда, уповавам се, че отговорът е "да ", тъй като нуждая се от отговор. На 52 години съм и в случай че продължа да съм коленичил може да ми се извади бедрото " ", пошегувал се той.

Е, наподобява шегата му се е получила, тъй като Амал не е могла да каже "не " на поднесеното по този метод предложение.

ELLE
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР