Откъдето и да го погледнеш, жените са си неразгадаеми загадки.

...
Откъдето и да го погледнеш, жените са си неразгадаеми загадки.
Коментари Харесай

Защо тя не отговаря на съобщенията ти?

Откъдето и да го погледнеш, дамите са си неразгадаеми загадки. Колкото и да се опитваме да ги разберем, от ден на ден се оплитаме в личните си мисли и догатки.
Случвало ли ти се е, когато си в връзки с някоя кокона, в един миг тя да спре да комуникира с теб и да не дава отговор на известията, които ѝ изпращаш? На пръв взор всичко досега е вървяло отлично и не виждаш мотив за тази смяна, само че истината е, че би трябвало да се вгледаш по-внимателно.
Прочетете още
Жените са доста сложни същества. Докато на нас дребните елементи ни убягват, дамите виждат детайлностите. Нека дружно да разгледаме опциите и да се опитаме да разберем за какво тя не дава отговор на известията ти!

Не си ѝ обърнал задоволително внимание

Ако до момента не си схванал, дамите желаят доста внимание. Ако не го получат стартират да си отмъщават по собствен метод. Едно от наказванията, което тя ползва е да ти наложи цялостен игнор, до момента в който не се появиш на вратата ѝ, застанал на колене, питайки я лице в лице какво става.

Загледал си някоя мацка на улицата, до момента в който сте били дружно

Ти може и да си погледнал към кофата за отпадък насреща, до момента в който около нея просто е минавала някаква жена, само че в нейните очи ти към този момент въображаемо си ѝ изневерил и си я унижил посредством тази своя постъпка. Затова нейният отговор е да те убие с безмълвие, до момента в който не я помолиш за амнистия.

Забравил си значима дата

Тук нещата загрубяват! Много внимавай с значимите дати, тъй като може да не се разминеш единствено с игнор в чата, а с изцяло пердашене на шута.

Не си ѝ звънял/писал прекомерно дълго време

Ако не я търсиш задоволително постоянно денем, карайки я да се усеща специфична, то очаквай безусловно същото връзки към нея. Тя даже няма да отвори известията ти, дори няма и да си направи труда да ги огледа. Тук просто би трябвало да изчакаш да мине малко време и да ѝ пишеш още веднъж.

Излизаш с другари прекомерно постоянно

В такива моменти тя си споделя, че щом си разрешаваш да прекарваш толкоз доста време без нея, тя ще те накаже с безмълвие, че да се сетиш за нея най-сетне. Ама дали ще се усетиш, не е доста ясно...

Вече не те иска

Съжаляваме, че ще те разочароваме, само че в случай че връзките ви към момента не са чак толкоз съществени, изцяло е допустимо тя в един миг да спре да се интересува от теб. Дали е срещнала различен или просто не ти се кефи към този момент е въпрос с отворен отговор.
    
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР