Откъде е дошла цялата тази вода на нашата планета …?Ново

...
Откъде е дошла цялата тази вода на нашата планета …?Ново
Коментари Харесай

Откъде е дошла цялата тази вода на нашата планета?

Откъде е пристигнала цялата тази вода на нашата планета …?Ново изследване сложи под подозрение преобладаващата доктрина за това по какъв начин нашата планета е придобила толкоз доста вода (HiddenTruth.site).

 Водата на Земята била ли е тук от самото начало?
Водата на Земята била ли е тук от самото начало?Години наред се смяташе, че по-голямата част от водата на Земята не е участвала, когато нашата планета в началото се е формирала. Вместо това се появява по-късно, посредством богати на вода комети и астероиди.Това е по този начин, тъй като заради близостта на Земята до Слънцето се счита, че температурата би била прекомерно висока, с цел да може ледът да се комбинира с камъни и прахуляк по време на образуването на Земята.Сега обаче, ново изследване на откривателя Лоре Пиани (Laurette Piani) и сътрудниците му сложи под подозрение тази концепция, като мери наличието на водород в някои типове астероиди.Четете още: Учени дефинираха най-вероятната форма на хелиосфератаВъпросните астероиди, известни като енстатитни хондрити (enstatite chondrites), са определени, защото химическият им състав е съвсем същият като материала, който се е събрал, с цел да образува Земята преди 4,5 милиарда години.
Изненадващо е открито, че те съдържат много доста количество водород. Достатъчно, с цел да се подсигурява, че новосформираната Земя има повече от задоволително вода, с цел да покрие повърхността на планетата.Планетарният академик на НАСА – Ан Песлие (Anne Peslier), споделя: “Бях щастлива, тъй като това го прави прелестно и просто …Не е нужно да се позоваваме на комплицирани модели, където би трябвало да носим богат на вода материал от външната част на Слънчевата система.Така че, тук просто не се нуждаем от Юпитер. Не е нужно да вършим нищо необичайно. Просто хващаме материала, който е бил там, където се е образувала Земята, и от там идва водата. ”
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР