Отиваме на Бузлуджа с чувство за добре свършена работа. Подходихме

...
Отиваме на Бузлуджа с чувство за добре свършена работа. Подходихме
Коментари Харесай

Нинова към Румен Радев: Никой няма да скача върху гърба на БСП

Отиваме на Бузлуджа с възприятие за добре свършена работа. Подходихме държавнически, бяхме диалогични, рационално и умно. Последната една година БСП се промени, от партия, с която никой не искаше да беседва, се превърнахме в партия, която говореше с всички. Това съобщи водачът на БСП Корнелия Нинова в предаването " Панорама "  по Българска национална телевизия. Истерията в последните дни за връщането на мандата беше безусловно изкуствено основана.

" БСП не е нарушила Конституцията и на милиметър. Миналия петък, разбирайки какво се задава с анулацията на решението за избор на началник на КЕВР, събрахме парламентарните групи, последва вълна от обиди и апели да върнем мандата. След като преспаха и премислиха предлагането – го одобриха. Днес депутатите заслужават поздравления за приемането на решението за райския газ. Това е най-бързо признатият закон в българската история.

Спасяването на нашите деца и гарантирането на непоклатимост с избор на началник на КЕВР си заслужаваше да изтърпим всички обиди и нападки от последните два дни. Имаше късмет за трети кабинет. Затова ГЕРБ, ДПС и " Възраждане "  дръпнаха Има Такъв Народ. Нашата цел беше да преведем България през тежките месеци, които предстояха. Имахме и недостатъци – връзката посред ни не беше добра. Взимаха се решения, които научавахме от медиите. Налагаше се да се поправят и изясняват - това беше неточност. Имахме предпочитание да изправим грешките на обединението само че статуквото и остарялото ни попречиха ", съобщи Нинова.

Тя разяснява и връзките на БСП с Румен Радев.

" Никога не сме нападали първи президента, само че сме сюрпризирани от това, което прави преидентската институция институция. Президентът поведе митинга срещу ГЕРБ и ДПС, той сътвори " Продължаваме промяната ", негови са думите " Ако имаше повече хора като Кирил Петков, България щеше да е друга, и още на първия ден започна канонада от рецензии, нито за ден успокоение не дадоха успокоение на правителството в изключителното тежките месеци, когато работехме да преведем хората през зимата.

Каза " Оставяте България в безпорядък " и нито една за тези, които смъкнаха държавното управление и създадоха хаоса, за този модел, против който подвигна юмрука си преди една година. Никой няма да скача върху гърба на БСП. Няма да позволим никой да упреква незаслужено БСП, да й хвърля вини, които не носи. Да преведем България през рецесиите и да осигурим успокоение на хората. Направихме всичко допустимо да променим модела, против който застана и президентът, а в последните месеци звучи в унисон с тях ", сподели водачът на БСП.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР