Отива се на управление, което е с подялба на постовете,

...
Отива се на управление, което е с подялба на постовете,
Коментари Харесай

Политологът Димитър Ганев: Кабинетът ще бъде сменен с хора, които...

Отива се на ръководство, което е с делба на постовете, ще забележим в границите на идващите няколко дни, само че ПП-ДБ няма да има тази кадрова независимост в идващите 9 месеца, добави той.

 

Ганев счита, че Демократична България не са желали да поемат отговорност върху актуалното ръководство. По негови думи не е изключено Политическа партия и Демократична България да тръгнат по разнообразни пътища, само че това няма да се случи в близко бъдеще.

Той е на мнение, че Движение за права и свободи не може да бъде сложено на отдалеченост в ръководството. " В меморандума се усети по какъв начин ПП-ДБ желаят да сложат Движение за права и свободи на избрана отдалеченост. Въпросът е следния - в самото сърце на ПП-ДБ, по отношение на тяхната политическа стратегия в границите на няколко месеца е значимо едно - антикорупционно законодателство и правосъдна промяна. С Българска социалистическа партия не им стига, а няма по какъв начин да търсят " Възраждане ", т.е. Движение за права и свободи даже и при предпочитание да бъде изолирано от сглобката, по този начин или другояче гласовете им ще трябват. Не могат да ги държат на прекомерно огромна отдалеченост ", изясни той.

 

След динамичността към основния прокурор ГЕРБ си дава сметка, че ролята им щеше да е по-удобна като водеща политическа мощ, само че нямаше да ги изкара от изолацията и да се случи това прелегитимиране. Протестите най-вероятно щяха да стартират още на идващия ден. Борисов търсеше по какъв начин да излезе от политическата изолираност с тези, които стачкуваха против него, сподели още той.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР