Отидох една делнична сутрин на този предварителен прожекция и бях

...
Отидох една делнична сутрин на този предварителен прожекция и бях
Коментари Харесай

44-годишната Софи Елис-Бекстор почти не е остаряла и с ден, докато реагира на зашеметяващия успех при завръщането на песента си Murder On The Dancefloor от 2001 г., след като се появи в Saltburn

„ Отидох една делнична заран на този прелиминарен прожекция и бях взела цялото си семейство... брачна половинка ми, брат ми, майка ми и най-голямото ми момче “, добави певицата.

В отговор Джаки О се пошегува: „ Там има подиуми, които не желаете да гледате със фамилията си “, на което и тримата се засмяха.

Saltburn включва няколко доста пикантни подиуми, а песента на Ellis-Bextor се извършва в разширена поредност, в която звездата на кино лентата Barry Keoghan танцува гол.

Чатът идва, когато в края на предходната година певицата разкри, че не страда от „ майчинска виновност “, макар че натоварената й работа не постоянно й разрешава да участва за нейните пет деца.

Музиката на Софи Елис-Бекстор направи трагично завръщане след присъединяване си в хитовия филм Saltburn. И хитмейкърът на Murder On the Dance Floor, на 44 години, едвам остаря след хитовия си сингъл от 2...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР