Оти Мабусе смята майчинството за най-изтощителното“ изживяване в живота си

...
Оти Мабусе смята майчинството за най-изтощителното“ изживяване в живота си
Коментари Харесай

Оти ​​Мабусе от ITV Dancing On Ice, страдаща от „изтощение“ на фона на майчинството

Оти Мабусе счита майчинството за най-„ изтощителното “ преживяване в живота си – само че не може да бъде по-щастлива с пакета си от наслада.

33-годишната арбитър от Dancing On Ice стана майка за първи път предходната година, когато роди щерка от 41-годишния си брачен партньор, професионален танцьор Мариус Йепур. Докато Оти и Мариус бяха доста поверителни по отношение на щерка си - отказвайки да разкрият името й и също по този начин пазят идването й в загадка месеци след раждането й - някогашната звезда на Striclty показа детайлности за опита си като майка.

В четвъртък Оти беше посетител в дневното шоу на ITV This Morning, където описа за майчинството. Тя седна паралелно с водещите Джоузи Гибсън, 38, и Крейг Дойл, 53, и изясни какъв брой доста нейният пакет от наслада е трансформирал живота й.

Оти сподели: „ Научаваш се да работиш е ново равнище на безсилие само че това е най-удивителното нещо, с което се събуждате заран и виждате лицата на дребните си бебета. И ти си тъкмо като уау, в действителност те обичам. Обичам майчинството, хар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР